Prodej chalupy, Malonty, 85 m2 (ID: 3434506)

Malonty

2 580 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 296 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Malontech

Informace k domu

Nabízíme do prodeje atypický dům ve vesnické zástavbě se zahradou, s možností dokoupení rozlehlého pozemku navazujícího na zahradu. Obec Líčov-Desky, Malonty.

Jedná se o rohový dům se započatou rekonstrukcí, který má obytnou část (dispozičně 3+1) situovanou v horním patře, přízemí domu slouží jako sklep, popř. k ustájení zvířat.

Dispozičně je byt řešen vstupní předsíní, ze které jsou přístupy do ostatních pokojů.
Kuchyně je propojená s obývací částí s okny situovanými do dvora. Další dvě ložnice, koupelna a skladovací prostory, vše se nabízí k úpravě dle vlastních požadavků a představ. Byt je krásně prosvětlen sluncem a denním světlem.
Celá nemovitost je určena k rekonstrukci. Byt je vytápěn několika kamny na tuhá paliva, rozvody vody jsou z části nově rozvedené. Okna jsou dřevěná dvojitá, podlahy prkenné či dlažba, většinou v původním stavu.

V sousední dům, který opticky navazuje na prodávanou nemovitost je trvale obydlen a rekonstruován ve vesnickém stylu, tudíž se nabízí zachovat při budoucí rekonstrukci stejnou atmosféru celku.

Zahrada plynule navazuje na krásnou okolní krajinu, přilehlé pastviny a louka je k dispozici k dokoupení. Nyní je pozemek využíván jako pastvina pro koně.
Na pozemek vede příjezdová cesta okolo domu, která bude začleněna podílem do prodeje nemovitosti.

Obec Líčov-Desky je malá vesnička klidného rázu spadající pod obec Malonty.

V případě zájmu kontaktujte makléře nabídky, s financováním pomůžeme.

Parametry domu

Cena
2 580 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Malonty
ID
0020-NP07574
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
85 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1248 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Michaela Mikešová

Michaela Mikešová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Malontech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu