Pronájem bytu 4+1, Brno, Blatnická, 89 m2 (ID: 3441913)

Blatnická, Brno

27 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ kauce, provize RK)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Dobrý den, ráda bych Vám touto formou představila nemovitost k pronájmu - bytovou jednotku o dispozici 4+1 s celkovou velikostí 89 m², v lokaci Brno - Židenice/Vinohrady.

Byt je ideální k okamžitému a klidnému bydlení.


Zásadní výhody bytové jednotky:

- bytová jednotka je nově po rekonstrukci, můžete být prvním nájemcem v kompletně zrekonstruovaném bytu s dokončením v 01/2024,

- bytová jednotka má neprůchozí pokoje,

- nízké náklady na energie,

- klidná lokalita s dobrou občanskou vybaveností.



Byt najdeme v 1. patře revitalizovaného panelového domu. Jak je již zmíněno bytová jednotka prošla kompletní rekonstrukcí - rozvody, elektřina, podlahy, dveře, dále nová koupelna, sociální zařízení, kuchyňská linka.


Úpravy probíhaly v roce 2023 a ukončeny v 01/2024.

Jak jsou v bytové jednotce rozmístěny dispozičně pokoje je patrné z plánku mezi fotodokumentací. Aktuálně je jednotka částečně vybavena, nicméně je možné pronajímat zcela vyklizenou, případně se domluvit na dalším doplnění vybavení - vše je po domluvě. Dále je z plánku jasná výhoda, a to že pokoje jsou neprůchozí.

Po vstupu do bytu se nacházíme v předsíni, chodbě (13,5 m²), kde se skýtá možnost pro dostatečný úložný prostor. Podlaha je zde plovoucí.
Z chodby vedou cesty do všech ostatních pokojů. Kam nás zavedou?

Obývací pokoj (21,5 m²)
Samotný obývací pokoj je nyní vybaven rozkládací pohovkou, konferenčním stolkem a televizním stolkem s televizí. Taktéž zde je plouvoucí podlaha. Z tohoto prostoru se dostaneme na lodžii o velikosti cca 4,8 m².

Kuchyně (12 m²)
Kuchyně propojuje chodbu a obývací pokoj. V kuchyni najdeme veškeré vybavení - sporák, myčku, troubu, lednici, digestoř. Pro uskladnění je zde dostatek prostoru a to vč. potravinového regálu. Kuchyně disponuje i rozkládacím jídelním stolem a čtyřmi židlemi. Na podlaze je položena dlažba.

Ložnice (12m²)
Tato místnost kompletně prádzná nyní, opět s plovoucí podlahou.

Ložnice (12m²)
Tato místnost nyní vybavena pohovkou, opět s plovoucí podlahou.

Ložnice (8m²)
V této ložnici najdeme postel a noční stolek, samozřejmě opět místnost s plovoucí podlahou.


Posledními místnostmi této bytové jednotky je koupelna (2,5 m²) a sociální zařízení (1 m²). Koupelna má nový prostorný sprchový kout, novou sanitu a pračku. Byla zde  /v obou místnostech/ položena velkoformátová dlažba. Sociální zařízení disponuje poté i menším umyvadlem.

K bytu náleží v rámci příslušenství sklep (cca 2 m²).


Byt je volný ihned/po dohodě.
Náklady na bytovou jednotku činí 3.000,- Kč, elektřinu si nájemce přepisuje na sebe.

Pro zájemce o světové strany uvádíme, že bytová jednotka je situována na jih a sever.


Děkujeme, že respektujete naše soukromí a ohledně informací, technických standardů či termínu prohlídek nás kontaktujete pouze v pracovní dny v době od 9:00 do 18:00. Mimo pracovní dobu pro své dotazy a termíny prohlídky, prosím, využívejte e-mailovou adresu. Nepřijaté hovory budu vyřízeny v nejbližším pracovním dnu.

Parametry bytu

Cena
27 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ kauce, provize RK
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Blatnická, Brno
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
89 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. Andrea Svozilová

Ing. Andrea Svozilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+1 v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu