Prodej pozemku pro bydlení, Kácov, 924 m2 (ID: 3444161)

Kácov

3 190 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 15 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kácově

Úklidové služby

Informace k pozemku

V krásné a poklidné lokalitě poblíž řeky Sázavy, v městysu Kácov, s výbornou dostupností do centra metropole Prahy (55 km) - sjezd z dálnice D1 necelých 8km,  nabízíme lukrativní pozemky určené k výstavbě.

V nabídce je v současnosti několik parcel. Územní plán města dovoluje výstavbu rodinných domů.

Součástí kupní ceny není podíl na dokončení veřejné komunikace. Dokončení je na majitelích jednotlivých parcel ve spolupráci s obcí.

Do budoucna je zde možnost připojení na veřejnou kanalizaci městysu, která je vzdálena cca 150 m a dále připojení na veřejný vodovodní řad nebo vybudování vlastní studny a ČOV. Není podmínkou se napojit na veřejnou kanalizaci a vodovod. Opět se počítá s participací nynějších a budoucích vlastníků parcel na vybudování a dotažení sítí k jednotlivým parcelám

Elektrická energie je ve správě ČEZ a jednotlivé připojení je na budoucích a stávajících vlastnících jednotlivých parcel.

Jedná se BI - bydlení v rodinných domech městské a příměstské, koeficient zastavění je 0,5, možnost dvou nadzemních podlaží a podkroví. Ve výkresu se jedná o zóny Z11 a Z17.

Stavební povolení je podmíněno vyřešením budoucí komunikace kolem jednotlivých parcel, a následně budou podány žádosti na přípojky, vody, kanalizace a elektrické energie ke všem parcelám.

Městys Kácov se nachází v atraktivní lokalitě poblíž řeky Sázavy a je situován asi 7km od Zruče nad Sázavou v okrese Kutná Hora.

Pozemky se nacházejí v blízkosti  27 jamkového golfového resortu Panorama Golf Resort a známého staročeského pivovaru Hubertus Kácov, založeným v roce 1457.

Snadná dostupnost do Zruče nad Sázavou (10 minut), do centra města Prahy (40 minut).

Základní občanská vybavenost se nachází v Kácově, je zde mateřská školka i základní škola.

V případě zájmu mne prosím kontaktujte.

Parametry pozemku

Cena
3 190 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Kácov
ID
10744
Plocha nemovitosti
924 m2
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Lenka Kovářová

Lenka Kovářová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kácově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu