Prodej rodinného domu, Vrbno pod Pradědem, Sadová, 220 m2 (ID: 3444230)

Sadová, Vrbno pod Pradědem

5 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 164 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Prémioví partneři v Vrbně pod Pradědem

Informace k domu

Nabízíme k prodeji jedinečnou dvougenerační nemovitost, která se nachází ve městě Vrbno pod Pradědem. Tento rodinný dům je nádherným spojením pohodlí, klidného městského života a přírodních krás, které nabízí tato turisty oblíbená horská oblast.

Dům se skládá ze dvou bytových jednotek, každá s dispozicí 3+1, což ho činí ideálním domovem pro dvě rodiny s dětmi, případně dva páry, anebo jako investici pro pronájem. A co víc, tato nemovitost nabízí velký potenciál pro další rozvoj - je tu možnost vytvořit další dva byty. Jeden z rozsáhlého půdního prostoru a druhý se dá vybudovat nad garáží, čímž by se dům proměnil v atraktivní čtyřbytovou nemovitost.

Dům se nachází v klidné oblasti Vrbna pod Pradědem, pouhých 20 km od nejvyšší hory Hrubého Jeseníku. Je zde veškerá občanská vybavenost, včetně školy, školky, pošty, banky, obchodů, fitness a wellness centra. Vše je v dosahu 5 minut chůze.

Jeseníky nabízí nespočet turistických a cykloturistických tras. V blízkosti Vrbna se nachází i Horské lázně Karlova Studánka, proslulé svým jedinečným prostředím a nejčistším vzduchem.

Nemovitost je vybavena fotovoltaickými panely, díky kterým jsou náklady na provoz domu minimální. Na zahradě najdete krásné posezení pod pergolou, které vás láká k relaxaci a klidným chvílím.

Neztrácejte čas a přijďte si prohlédnout tento úžasný dům, který by mohl být vaším novým domovem nebo skvělou investicí!
Těšíme se na setkání. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
5 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
29. 2. 2024
Adresa
Sadová, Vrbno pod Pradědem
ID
57920
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
220 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
625 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vrbně pod Pradědem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu