Prodej rodinného domu, Břidličná, K lomu, 120 m2

K lomu, Břidličná

2 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 820 Kč /za měsíc

(Včetně provize a právního servisu.)

Prémioví partneři v Břidličné

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení nabízíme na prodej rodinný dům s pozemky o celkové rozloze 585 m2 ve městě Břidličná. Nemovitost je vhodná k trvalému bydlení. Jedná se o jednopodlažní dům s obytným podkrovím. V přízemí domu se nachází prostorná kuchyň, kde je kuchyňská linka vybavena vestavnou el. troubou, vestavnou mikrovlnnou troubou, indukční varnou deskou, myčkou a digestoří. Dále je zde obývací pokoj se zděným krbem a ložnice. V přízemí najdeme také koupelnu s vanou, samostatnou toaletu, technickou místnost, kotelnu a garáž. V podkroví jsou vybudované dvě obytné místnosti a samostatná toaleta. V komíně v podkroví je udírna.
Okna jsou plastová. Dům je vytápěn kotlem na pelety. Ohřev teplé vody zajišťuje el. bojler. Dům je částečně podsklepený. Dům je napojený na vodovod, odpad je sveden do jímky.

Výhodou je občanská vybavenost v místě. Vlaková zastávka kousek od domu, autobusová zastávka, mateřská školka, základní škola, pošta, potraviny, lékárna i dětské hřiště. V Břidličné je také zrekonstruovaný krytý plavecký bazén, který nabízí relaxaci ve finské sauně.
Město Břidličná se nachází v oblasti mezi pohořím Hrubý a Nízký Jeseník. Město leží na obou březích protékající řeky Moravice. Blízké okolí města je ideální pro milovníky přírody. Západním směrem od města ve vzdálenosti necelých 10 km se rozkládá vodní plocha přehradí nádrže Slezská Harta a severním směrem leží okresní město Bruntál.

Pro více informací či domluvení prohlídky nemovitosti neváhejte kontaktovat makléřku.

Parametry domu

Cena
2 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
6. 4. 2024
Adresa
K lomu, Břidličná
ID
158-NP02288
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
178 m2
Plocha nemovitosti
585 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
134 kWh/m2 za rok
Odpad
Septik, Jímka
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Nej

RE/MAX Nej

Hlavní třída 436/77, Havířov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Petra Žůrková

Petra Žůrková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Břidličné?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu