Prodej pozemku pro bydlení, Plzeň, 753 m2 (ID: 3457613)

Plzeň

1 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 387 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k pozemku

Prodej pozemku určeného k rodinné rekreaci v městské části Radobyčice.
Neoplocený pozemek s výměrou 753 m² je ve svahu nad řekou Úhlavou.
K pozemku vede nezpevněná přístupová cesta značena jako ostatní komunikace.
Zdroj vody je třeba zajistit vrtanou studnou, přípojka elektřiny je zajištěna.
V současné době je na pozemku umístěna chata 27 m².
Hlavní využití:
- stavby a zařízení pro individuální rekreaci (objekty pro individuální rodinnou rekreaci, zahrádkářské chaty)
- stavby a zařízení pro hromadnou rekreaci (např. areály volného času, autokempy, přírodní a umělá koupaliště, rekreační pobytové louky, pláže, golfová hřiště aj.)
Možnosti umístění objektů pro individuální rekreaci včetně velikosti maximální zastavěné plochy jsou stanoveny v závazném schématu D.
Individuální rekreace – Prostorová regulace.
Dle tohoto schématu je možno na pozemek umístit stavbu pro individuální rekreaci o zastavěné ploše do 60 m²
V současnosti se již na pozemku p. č. 827/2 nachází stavba č. e. 1593 o zastavěné ploše 27 m², tedy je pouze možná její přístavba/nástavba, případně její demolice a stavba objektu pro individuální rekreaci nového).
Stavbou pro individuální rodinnou rekreaci se rozumí stavba:
• která je určena výlučně pro individuální rekreaci, s nejvýše jedním podzemním podlažím, jedním nadzemním podlažím případně s využitelným podkrovím, popřípadě s vestavěnou garáží
• kde je definováno podkroví jako prostor pod sedlovou, valbovou, polovalbovou či stanovou střechou, kde výška podezdívky je maximálně 1,5 m od podlahy.
• kde je definováno podzemní podlaží jako každé podlaží, které má úroveň podlahy nebo její převažující části níže než 800 mm pod nejvyšší úrovní přilehlého upraveného terénu v pásmu širokém 5,0 m po obvodu domu.
Doplňkovou stavbou v plochách rekreace s možností umisťování objektů pro individuální rodinnou rekreaci stavba, která plní funkci doplňkovou ke stavbě hlavní a funkčně s ní souvisí, vyloučena je pobytová funkce. Pro tyto účely nejsou za doplňkovou stavbu považovány bazén a skleník, které mohou být na pozemku umístěny vždy. Jejich velikost není stanovena, musí však odpovídat charakteru rodinné rekreace. Za doplňkovou stavbu v plochách rekreace není považována stavba garáže, a to jak samostatné, tak spojené s objektem pro individuální rodinnou rekreaci, dále ani stavba garáže spojená s doplňkovou stavbou s jiným způsobem využití (např. dílnou, zimní zahradou apod.).
Požadavky na doplňkovou stavbu a její umístění:
- na pozemcích s možností umístění objektů pro individuální rodinnou rekreaci s max. zastavěnou plochou 25 m² může být umístěna jedna nebo více doplňkových staveb, jejichž celková zastavěná plocha nesmí překročit 25 m²
- na pozemcích s možností umístění objektů pro individuální rodinnou rekreaci s max. zastavěnou plochou nad 25 m² může být umístěna jedna nebo více doplňkových staveb, přičemž maximální zastavěná plocha jedné doplňkové stavby bude 25 m².

Parametry pozemku

Cena
1 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Plzeň
ID
134
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
753 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Fenreal

Částkova 689/74, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Eva Fenclová

Eva Fenclová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Plzni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu