Prodej vícegeneračního domu, Velké Bílovice, 201 m2

Velké Bílovice

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Velkých Bílovicích

Informace k domu

Nabízíme pěkný cihlový rodinný dům se dvěma bytovými jednotkami o velikosti 6+1 a 1+1. Podsklepený dvoupodlažní dům s prostornou půdou je situován ve velmi oblíbeném městě Velké Bílovice, které je největší vinařskou obcí a nabízí širokou dopravní obslužnost.

Tato nemovitost je vhodná i pro větší rodinu a díky svému prostoru je také ideální pro podnikání. Okolí nabízí bohatý kulturní život a veškerou občanskou vybavenost, jako jsou zdravotní středisko, domov pro seniory, základní a střední škola, umělecká škola, knihovna, pošta, obchody, sportovní areál se skate parkem, dětská hřiště, restaurace a mnoho dalšího. Díky sjezdu na dálnici D2 je také snadný přístup do Brna, které je vzdálené pouze 25 minut jízdy autem.

V 1. NP je ze vstupní chodby se schodištěm přístup do koupelny (sprchový kout), WC, obývací pokoj, pokoj, jídelna a kuchyň. Ze schodiště je přístup do zádveří s výstupem na dvůr.

V 2. NP je z chodby přístup do dvou samostatných pokojů a do koupelny (vířivá vana) s WC, z jednoho pokoje je přístup do dalšího pokoje a na balkon. Druhý pokoj má přístup na lodžii s výhledem do zahrady.

V 1. PP je kuchyň, hlavní místnost s uzavřeným krbem a barem, dvě skladové místnosti a koupelna s WC. Možnost přizpůsobit na bytovou jednotku.

Za domem je dvůr se zpevněnými plochami, trvalými porosty a vedlejšími stavbami které se dají využít, jedna část jako dílna a druhá část dřevník. Nad tím je prostorná půda.

Vytápění je ústřední s plynovým kotlem, zdrojem teplé vody je nepřímotopný zásobník kombinovaný s plynovým kotlem. Provedena příprava na ohřev TUV prostřednictvím solárního systému. Okna jsou plastová s izolačním trojsklem. Vstupní dveře jsou plastové prosklené. Povrchy podlah v obytných místnostech tvoří parkety a laminátová plovoucí podlaha a v příslušenství je keramická dlažba.
Dům je připojen na veškeré inženýrské sítě, elektřina 230, 380 V. Obecní vodovod, kanalizace, vlastní studna, možné využít závlahového systému města.

Nechte se okouzlit tímto prostorným a dobře situovaným rodinným domem vhodným pro dvou generační bydlení a případně i pro podnikání.

RK uvádí, že průkaz energetické náročnosti budovy nebyl doposud majitelem předložen(..respektive je ve stádiu zpracování). V souladu s právní úpravou proto RK uvádí energetickou třídu G.

Parametry domu

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Velké Bílovice
ID
N122-2024-005
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
201 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
201 m2
Plocha nemovitosti
433 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 90 lidí

Prodejce

Karolína Bělinová

Karolína Bělinová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Velkých Bílovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu