Prodej rodinného domu, Libeř, 208 m2 (ID: 3458874)

Libeř

14 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 68 150 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Libeři

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně vám nabízíme dřevostavbu 5+kk zkolaudovanou v roce 2022. Tato zajímavá nemovitost se nachází v Libeři u Prahy. Na pozemku o velikosti 717 m2 je postavený moderní dům s garáží (21 m2). Užitná plocha domu je 148 m2, úložný půdní prostor má 39 m2, což poskytuje dostatek prostoru pro komfortní bydlení celé rodiny.
V přízemí se nachází světlý obývací pokoj s krbem. Ten je propojený s designovou kuchyní, která je vybavena nejnovějšími spotřebiči. Dále tu najdeme i pracovnu a koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. První patro nabízí tři samostatné pokoje a koupelnu s vanou. Jeden z pokojů má i vlastní šatnu. Střešní okna jsou vybavena elektrickými roletami, na střeše je nainstalována fotovoltaika. K domu náleží upravená zahrada s terasou, kde je možné relaxovat a odpočívat s rodinou či přáteli. Další výhodou jsou ještě 2 venkovní parkovací místa. Nemovitost se nachází ve vyhledávané lokalitě, kde se snoubí klidné a příjemné prostředí s výbornou dostupností do centra města. Okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost, jako jsou školy, školky, obchody, restaurace i lékař. Výhodná poloha nabízí i rozmanitý aktivní odpočinek (kopaná, rybářské závody, cyklistika) a sportovní areály. Rovněž je možné podnikat výlety a procházky do přilehlé a okouzlující přírody. Do centra města Prahy se dostanete do 30 minut. V případě zájmu lze pokračovat ve financování hypotékou, kde je úroková sazba ve výši 1,89 %. Jestliže vás tato výjimečná nabídka s nespornými výhodami zaujala, neváhejte kontaktovat makléře a přijďte se sami přesvědčit, že je to správné místo pro váš domov.

Parametry domu

Cena
14 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Libeř
ID
15542009
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
148 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
208 m2
Plocha nemovitosti
717 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jan Svitavský

Ing. Jan Svitavský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Libeři?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu