Pronájem obchodního prostoru, Liberec, Americká, 612 m2

Americká, Liberec - Liberec III-Jeřáb

100 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Exkluzivní nabídka dlouhodobého pronájmu velkých nebytových prostor v přízemí domu s vlastním parkovištěm pro minimálně 13 aut.

Dispozice prostor lze měnit.

Prostory jsou možné využít jako obchodní, kancelářské, skladové, nebo různé kombinace. Majitel souhlasí i s možností, že bude nájemce užívat jen část a zbytek podnajme třetí straně.

U parkoviště a chodníku je hlavní vchod a výloha. Dále následuje chodba, kde jsou 3 prosklené velké kanceláře, zasedačky, obchody... Je zde také vstup do velkého skladu. Chodba se dále dělí na dvě křídla, kde je dalších 7 různě velkých kanceláří, zimní zahrada, vchod na venkovní zahradu, únikový východ a vstup na pozemek s bazénem, který je sdílený, dále toalety, kuchyňka a tech.místnosti.

Všechny dispozice jdou po změnit. Interiér lze téměř celý otevřít, nebo naopak rozdělit na ještě více jednotek. Vše je na dohodě.

Na tomto místě by bylo možné provozovat i větší prodejnu, nebo více prodejen, eshop se skladem a výdejnou, kanceláře s parkováním pro zaměstnance i návštěvy atd.

Jistota je pouze jeden nájem.
Provize je jeden nájem.
Cena je uvedena bez DPH.
Smlouva na dobu určitou dle dohody.
Počátek nájmu od 15.6., nebo dohodou. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104331.

Parametry nemovitosti

Cena
100 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Americká, Liberec - Liberec III-Jeřáb
ID
N104331
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
612 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Bárta

Jan Bárta

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu