Prodej rodinného domu, Kroměříž, Jiráskova, 136 m2 (ID: 3460123)

Jiráskova, Kroměříž

7 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 173 Kč /za měsíc

(cena bez služeb realitní kanceláře)

Prémioví partneři v Kroměříži

Informace k domu

Vážení klienti, nabízíme Vám prodej rodinného domu na ulici Jiráskova v Kroměříži.

Patrový rohový rodinný dům je umístěný na ulici Jiráskova a je koncipovaný jako 3+1. Dům nabízí obytnou plochu 136m2 a je propojen centrálním schodištěm po levé straně domu. Dům prošel v minulosti několika rekonstrukcemi. Okna byla vyměněna za plastová, zateplení fasády, položena nová střecha, místo nad vchodem domu bylo přeměněno na šatnu a renovací prošla i kuchyně a koupelna v patře. Velkou výhodou domu, je vjezd na pozemek a prostorná garáž, která se zde nachází.

Nynější uspořádání domu:

Suterén - zajišťuje technickou část domu - nachází se zde samostatná prádelna, dílna a sklad. Součástí je plynový kotel.

Prvním nadzemním podlaží - zde se nachází prostorná kuchyně s komorou a velký obývací pokoj, samostatné WC a schody na zahradu a sklepa.

Druhé nadzemní podlaží – vybudovány dva pokoje, šatna, koupelna spojená s WC a vstup na půdu

Půda – je prostorná, ve vynikajícím stavu, stejně tak i střecha, kde byla vyměněna krytina. Po úpravách může prostor sloužit jako obytný.

Parkování je možné nejen v samostatné garáži, ale i na zpevněné ploše pozemku, nebo před domem v klidné ulici. Samostatná garáž pak nabízí dostatek úložných prostor nejen pro auto, ale též pro zahradní nářadí.

Na zahradě před domem je dostatek prostoru pro zahrádkáře i relaxování na čerstvém vzduchu či grilování s rodinou a přáteli.

Dům se nachází na hezkém, udržovaném pozemku, který je nedaleko centra. Plocha celého pozemku je 475m2. Zastavěná plocha a nádvoří je 95m2; zahrada 380m2; užitná 232m2; obytná plocha (1.NP a 2.NP) 136m2; garáž 24m2.

Technická stránka domu: vytápění - plynový kotel; připojení k plynu, vodovodu, elektřině, kanalizaci; na podlahách dřevěné parkety, linoleum, prostorná půda; sedlová střecha.

Dům je ve skvělé a klidné lokalitě obklopen zelení, odkud to máte všude kousek. Mateřská školka u domu, dvě základní školy, nákupní možnosti nedaleko domu a centrum města chůzí cca 10 minut. Pokud trávíte svůj volný čas aktivně, nedaleko je sportcentrum, rybník Bágrák kolem kterého vede nájezd na cyklostezku Baťův kanál. Zahrada domu přiléhá k atletickému stadionu, kde je možné si jít zaběhat. Kolem města Kroměříž vede obchvat dálnice D1 s rychlým dosahem Brna nebo Zlína.

Třída energetické náročnosti budovy: G. Průkaz energ. náročnosti nebyl doložen.

Cena je uvedena bez služeb realitní kanceláře.

Parametry domu

Cena
7 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena bez služeb realitní kanceláře
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Jiráskova, Kroměříž
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
232 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
136 m2
Plocha nemovitosti
475 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TOP REAL INVEST

Oskol 319/23, Kroměříž

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 36 lidí

Prodejce

David Vyzula

David Vyzula

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kroměříži?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu