Prodej bytu 2+kk, Trutnov, Maxima Gorkého, 55 m2 (ID: 3461659)

Maxima Gorkého, Dolní Předměstí

Rezervováno
3 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 727 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Trutnově

Informace k bytu

8.4.2024 již rezervováno!

Trutnov- Kryblice je velice oblíbená lokalita blízko centra i přírody, kde je vše na dosah. Základní i mateřská škola, nemocnice, obchody s potravinami, zastávka MHD (v případě tohoto domu dokonce přímo před vchodem), dětská hřiště i městský lesopark.
A pro kompletní obrázek musím zmínit i oblíbenou vinotéku a hospůdku, kam to máte doslova pár kroků.

V ulici Maxima Gorkého pro Vás mám byt ve 2. patře, který má okna směrem na jihozápad- do zeleného vnitrobloku. V roce 2014 prošel kompletní rekonstrukcí včetně elektroinstalace a je ve skvěle udržovaném stavu (bydleli zde pouze dospělí lidé bez domácích mazlíčků).

V domě není výtah a tato nabídka je jedinečná v tom, že zde můžete využít kompletní vybavení, které Vám ušetří svaly a záda při stěhování a je již zahrnuto v ceně. Jedná se o gauč s pohodlným dvojlůžkem, nový jídelní stůl se židlemi, skříň, komodu i manželskou postel, lednici a pračku se sušičkou, vše v záruce (vše používáno zhruba 3 měsíce).

Dům je cihlový se zateplenou fasádou v kategorii energetické náročnosti D, k bytu patří čistý a suchý sklep o velkorysých 5 m2, kam se pohodlně vejdou kola, lyže i zavařeniny od babičky a využívat můžete i společné prostory kolárny a sušárny. Topí se dálkovodem, ohřev vody je řešen průtokovou plynovou karmou, která je pravidelně revidována.

V tomto bytě naleznete velice příjemné a klidné bydlení s velice nízkými provozními náklady, stěhovat se můžete okamžitě, protože je aktuálně prázdný.

Pokud potřebujete poradit s financováním koupě bytu, ráda Vás propojím s finančním specialistou Janem Knapcem, který Vám pomůže nalézt nejlepší nabídku hypotečního úvěru na trhu.

A já se na Vás budu těšit na prohlídkách, Vaše certifikovaná realitní makléřka, Kateřina Kuhnová, Swiss Life Select Reality.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
3 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Maxima Gorkého, Dolní Předměstí
ID
22271
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
50 m2
Patro
2. z 5
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
55 m2
Plocha nemovitosti
55 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Kateřina Kuhnová

Kateřina Kuhnová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Trutnově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu