Prodej bytu 2+kk, Trutnov, Veleslavínova, 65 m2 (ID: 3351710)

Veleslavínova, Střední Předměstí

4 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 968 Kč /za měsíc

(včetně provize včetně realitního a právního servisu)

Prémioví partneři v Trutnově

Informace k bytu

Pokud hledáte idylický apartmán v Podkrkonoší, mohl by vás zaujmout tento elegantní byt o rozloze 65 m. Dispozičně řešený jako 2+kk s možností přestavby na 3+kk. Byt prošel kompletní rekonstrukcí a nachází ve III. NP domu na Dolní promenádě, s nádherným výhledem na řeku Úpu, v klidné části Trutnova. Toto malebné nábřeží nabízí klid a pohodu, a zároveň je jen kousek od centra města.

Zrekonstruovaná bytová jednotka bude samostatně vyčleněna s podílem na celém domě do osobního vlastnictví. Vytápění je zajištěno dálkovým topením elektrárny Poříčí, zatímco ohřev teplé vody je zabezpečen elektrickým bojlerem.

Výhoda spočívá v tom, že i přes výhled na řeku si můžete užívat praktickou blízkost centra města. Kryté parkování je dostupné v těsném sousedství společenského centra UFFO, nebo na velkém venkovním parkovišti hned vedle na náměstí Republiky. Existuje také možnost parkování přímo na Spojenecké ulici.

Trutnov, bohatý na sportovní možnosti, nabízí nové letní koupaliště, krytý bazén, solárium, saunu, fitness a další sportovní vyžití. V okolí jsou také tenisové kurty, fotbalový a atletický stadion, hřiště pro kuželky, fotbal a baseball. Lyžařský areál Mladé Buky je vzdálen pouhých 10 minut jízdy autem, a v zimě je k dispozici noční lyžování. Golf a wellness v Grund Rezort jsou k dispozici po celý rok.

V případě zájmu vám rádi poskytneme nabídku financování této skvělé nemovitosti a díky našemu klientskému servisu pomůžeme s veškerými potřebnými formalitami.

Parametry bytu

Cena
4 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize včetně realitního a právního servisu
Aktualizováno
21. 2. 2024
Adresa
Veleslavínova, Střední Předměstí
ID
21925
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
65 m2
Patro
3. z 3
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
65 m2
Plocha nemovitosti
65 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 145 lidí

Prodejce

Milan Pokorný

Milan Pokorný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Trutnově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu