Prodej rodinného domu, Roudnice nad Labem, třída T. G. Masaryka, 300 m2 (ID: 3466404)

třída T. G. Masaryka, Roudnice nad Labem

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena včetně právního servisu a provize)

Prémioví partneři v Roudnici nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Hledáte rodinný dům, či vilu k investici či podnikání? Máme pro Vás nabídku, která Vás nadchne! Prvorepubliková vila z roku 1937 s neuvěřitelným půvabem a jedinečným stylem. Tento 7+1 dům nabízí prostorné tři nadzemní podlaží, terasu, balkon a garáž - vše, co potřebujete pro pohodlný život. Samostatný vchod a vjezd na zahradu pro maximální soukromí a pohodlí.
Přišel čas na rodinný dům, který bude odpovídat Vašemu životnímu stylu. Tento dům má 7 pokojů, tři toalety, tři koupelny, sklady a zahradu o rozloze 979 metrů. Vložený do klidného prostředí, se dvěma vchody a kompletní rekonstrukcí z roku 2006, která zahrnuje zateplení, plastová okna s nízkým součinitelem prostupu tepla. O vytápění a ohřev vody se stará nový kondenzační kotel Buderus s integrovaným zásobníkem TUV GB0172i-24 T50.
Tento rodinný dům je opravdovým skvostem, který si zamilujete na první pohled. Zděná stavba s dřevěnými krovy a střechou z pálených cihel poskytuje pocit domova a bezpečí. Celková podlahová plocha je cca 300 metrů čtverečních, takže budete mít dostatek prostoru pro sebe a svou rodinu.
Nabízíme Vám možnost žít v domě, který má svou vlastní historii a zároveň splňuje moderní standardy. Neodolatelný kousek, který si můžete nazvat svým domovem. Přijďte si prohlédnout tento skvost osobně. Tato příležitost se neopakuje často! Ev. číslo: 646593.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právního servisu a provize
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
třída T. G. Masaryka, Roudnice nad Labem
ID
647207
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
116 m2
Podlahová plocha
300 m2
Plocha nemovitosti
1151 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
125 kWh/m2 za rok
Topení
Lokální plynové
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 49 lidí

Prodejce

Ing. Jíří Šíma

Ing. Jíří Šíma

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Roudnici nad Labem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu