Prodej zahrady, Brno, 3135 m2 (ID: 3466700)

Brno

14 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 67 673 Kč /za měsíc

(Cena je včetně provize a právního servisu.)

Prémioví partneři v Brně

Informace k pozemku

Chcete do budoucna bydlet v lukrativní, ale klidné lokalitě, a přesto mít výborně dostupné centrum města Brna? Toužíte relaxovat na prostorné zahradě s krásným výhledem do přírody? Pak je tento investiční pozemek přímo pro Vás.

Tento slunný a rozlehlý pozemek s parcelním číslem 356/1 o celkové výměře 3.135 m² se nachází ve vyhledávané lokalitě Brno-Jehnice, která je známá svou klidnou atmosférou a přitom vynikající dostupností do města Brna. Užijete si zde klidný život s krásným výhledem do okolní zeleně, kde i přesto budete mít vše potřebné na dosah ruky. Pozemek leží v těsné blízkosti zastavitelných ploch, všech inženýrských sítí a dostupné infrastruktury, což nabízí potenciál budoucí výstavby a ideální podmínky pro budoucí rozvoj a výstavbu v této oblasti. Pozemek je přístupný z ulice Plástky. Uliční šíře tohoto pozemku je 14,77 metrů. Délka pozemku činí 77,47 metrů.

Jedná se o zajímavou investici pro případnou budoucí výstavbu v případě rozšíření územního plánu. Podle katastru nemovitostí je nyní tento pozemek veden jako zahrada. Sousední zastavěná lokalita je podle územního plánu zařazena mezi plochy bydlení.

Brno-Jehnice je městská část na severním okraji statutárního města Brna. Je tvořena městskou čtvrtí Jehnice, původně samostatnou obcí, která byla k Brnu připojena v roce 1971. Nachází se kolem Jehnického potoka a její okolí tvoří především zalesněné území Soběšické vrchoviny. Okolí Jehnic je díky svému lesnatému charakteru využíváno jako turistické a rekreační zázemí pro obyvatele Brna. V severní části zasahuje na území Jehnic ochranné pásmo přírodní rezervace Babí doly. Veřejná hromadná doprava je zajišťována v rámci Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje městskými autobusovými linkami Dopravního podniku města Brna. Jehnice svým umístěním a kompletní občanskou vybaveností splňují ty nejvyšší nároky pro rodinné bydlení.

Parametry pozemku

Cena
14 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Brno
ID
043
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
3135 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Ondruchová

Jana Ondruchová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu