Prodej bytu 3+1, Praha - Újezd nad Lesy, Malotická, 84 m2

Malotická, Praha

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme vám k prodeji byt 3+1 v družstevním vlastnictví se splacenou anuitou o velikosti 84 m2 v Malotické ulici v lokalitě Praha - Újezd nad Lesy. Byt se nachází v 5. podlaží panelového domu s výtahem. Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje, ze kterého je přístup na lodžii, dále je zde ložnice, kuchyň s jídelnou a koupelna s WC. K bytu dále náleží garáž, která je přímo u vchodu do domu.
Částečná rekonstrukce bytu proběhla zhruba před 10 lety - podlahy, zděné jádro, kuchyně a nová elektřina - a poté probíhali průběžně další úpravy, jako nová vestavěná skříň. Byt je dobře udržovaný.

Na pražský okruh se autem dostanete za 10 minut. Za domem je supermarket, restaurace, obchody s potravinami a oděvy. Školky, školy, dětská hřiště jsou samozřejmě též v místě. Dále se lze dobře dostat prostřednictvím autobusů, vlakem či autem během 15 minut do centra Prahy, třeba ze zastávky Praha- Klánovice. Nedaleko je také Klánovický lesopark, který je ideální na procházky v přírodě, odpočinek, projížďku na kole nebo si zaběhat.

Družstvo zatím neuvažuje o převodu bytů v domě do osobního vlastnictví. Financování nákupu je tak možné jen zřízením zástavní smlouvy pro banku na jinou nemovitost nebo nezajištěným úvěrem ze stavebního spoření na část kupní ceny. Možností ale může být více. To zjistíme po společné konzultaci. Neváhejte se tedy dotázat přímo makléře, s financováním vám rádi pomůžeme.

PENB nemáme k dispozici, dle zákona proto uvádíme kategorii G. Nicméně fasáda domu a střecha jsou zateplené. Dům prošel během let rekonstrukcí výtahů, byla vyměněna okna za plastová, ve společných prostorách jsou renovované podlahy. Pozemek u domu a parkoviště před domem též patří družstvu. Náklady na energie sdělíme na dotaz.
Další výhodou je zabezpečení domu kamerovým systémem a čipem, bez kterého se nedostanete jak přes vstupní dveře, tak ani do výtahu, či sklepa.

Neváhejte nás kontaktovat a probereme spolu detaily, jak lze u vás konkrétně nákup financovat a rádi Vám poskytneme další informace a popřípadě vás pozveme na osobní prohlídku. Právní služby jsou zahrnuté v ceně včetně advokátní úschovy prostředků apod. Virtuální prohlídka je součástí inzerce, případně můžeme odkaz poslat na email nebo telefon. Těšíme se na vaše zavolání.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Malotická, Praha
ID
420240094
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
84 m2
Patro
5. z 8
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Družstevní
Plocha budovy
624 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
78 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Bc. Jiří Moravec, MBA

Bc. Jiří Moravec, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu