Prodej pozemku pro bydlení, Březová-Oleško, 743 m2

Březová-Oleško

4 792 350 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 839 Kč /za měsíc

(Cena včetně realitních a právních služeb )

Prémioví partneři v Březové

Úklidové služby

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji jedinečnou nemovitost ve vyhledávané lokalitě Oleško u Zvoleného. Tato pozemková parcela o výměře 742 m2 je ideálním místem pro vaše budoucí bydlení nebo rekreační užívání. Zajímáte-li se o klidný život v krásném prostředí s přírodními krásami a současně s dobrou dostupností k městu, tato nabídka je pro vás tou pravou.

Hlavní informace o nemovitosti:

Výměra pozemku: 742 m2
Inženýrské sítě: elektřina, voda (vlastní vrtaná studna s čerpadlem), odpadní voda (jímka)
Zastavitelnost dle územního plánu: 20%
Zpevněné plochy: 10%
Možnost trvalého bydlení i rekreačního využití
Popis chaty:
Na pozemku stojí starší dřevěná chata s číslem popisným, do které je zavedena el.energie, voda a má WC. Jelikož se jedná o stavební pozemek , lze chatu využívat rekreačně a užívat si klid tohoto místa, do doby než si vyřídíte stavební povolení na stavbu nového rodinného domu , který lze řešit i dřevostavbou. V územním plánu je pozemek veden jako stavební s celkovou možností zastavěnosti 20% a 10% pro zpevněné plochy. V blízkosti pozemku se nacházejí již nově postavené domy, které slouží k trvalému bydlení. Hlavní rysy chaty zahrnují:

Elektřina a sociální zařízení
Vytápění na tuhá paliva
Tato nemovitost je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné a příjemné prostředí pro trvalé bydlení nebo jako rekreační útočiště. Okolí nabízí mnoho příležitostí pro outdoorové aktivity a relaxaci v přírodě.Vzdálenost od Prahy cca.20 km , Zvole 7 km , Dolní Břežany 15 km.

Nabídka stavebního pozemku s chatou Oleško u Zvole je zcela jedinečná. Nezmeškejte tuto příležitost a kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku nemovitosti. Těšíme se na vaše zájmy a na možnost vám pomoci uskutečnit vaše plány ohledně této skvělé nemovitosti.

Parametry pozemku

Cena
4 792 350 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně realitních a právních služeb
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Březová-Oleško
ID
PS_01457
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
743 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

PP REAL CZ s.r.o.

Čs. armády 2, Příbram IV

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Petr Novák

Petr Novák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Březové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu