Prodej rodinného domu, Úhonice, Ševcovská, 172 m2

Ševcovská, Úhonice

Rezervováno
9 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 227 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Úhonicích

Úklidové služby

Informace k domu

REZERVACE! Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům s terasou o dispozici 6+1. Celková vnitřní výměra domu činí 172,4 m2. K domu dále náleží unikátní stodola (36,4 m2) s pecí a úložným patrem. Prostorný rodinný dům se nachází v klidné ulici obce. Nemovitost napojena na elektřinu. Do domu přivedena voda ze studny s napojením na čerpadlo. Přípojka k obecnímu vodovodu před domem. Kanalizace řešena jímkou, napojení domu na veřejnou kanalizaci je v plánu obce příští rok.

Dům má dvě nadzemní podlaží. V prvním nadzemním podlaží se nachází předsíň, chodba, jídelna (14,4 m2), kuchyně (14,4 m2), ložnice (18,9 m2), pokoj (17,9 m2), koupelna s vanou, samostatná toaleta a úložný prostor pod schody. Ložnice s pokojem orientovány na západ. Druhé nadzemní podlaží tvoří tři prostorné pokoje (28,6 m2, 16 m2, 14,2 m2), samostatný úložný prostor/šatna (8,6 m2) a chodba se vstupem na terasu. Jeden ze tří pokojů disponuje rovněž úložným prostorem/šatnou. Terasa (14 m2) je orientovaná na jihozápad.

Topení domu zajišťuje kotel na tuhá paliva v kombinaci s elektrokotlem. V pokojích instalovány radiátory. Ohřev vody řešen bojlerem. V domě jsou instalována dřevěná špaletová okna. Na střeše domu položena pálená střešní krytina.

Dům stojí na rovinatém pozemku o celkové výměře 431 m2 včetně zastavěné plochy a nádvoří. Na pozemku se nachází stodola s funkční pecí, udírna, pergola s posezením, jezírko a dřevník.

Občanská vybavenost v obci – MŠ, ZŠ, dětská hřiště, potraviny, restaurace, knihovna a další. Další občanská vybavenost je v sousedním městě Rudná (5 min.jízdy autem). Krásná okolní krajina vybízí k aktivnímu vyžití. V okolí turistické a cyklistické stezky. Snadná dopravní dostupnost do Prahy (13 min. jízdy autem na Zličín). Autobusová zastávka 4 min. pěšky od domu. Autobusem se dostanete na metro Zličín za 20min.

PENB není k dispozici, z toho důvodu uvádíme třídu G.

Financování hypotečním úvěrem možné, rádi zařídíme.
Pokud máte zájem o prohlídku, vyplňte prosím formulář níže, co nejdříve se vám ozveme.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
9 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Ševcovská, Úhonice
ID
00528
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
172 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
431 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Topení
Ústřední tuhá paliva, Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Studna
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Bc. Lucie Semerádová

Bc. Lucie Semerádová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Úhonicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu