Prodej chaty, Hlubočky, 60 m2 (ID: 3471428)

Hlubočky

3 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 489 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hlubočkách

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele vám zprostředkujeme prodej Tiny house o dispozici 2kk s užitnou plochou přibližně 60m2. Původní záměr využití tohoto objektu byl krátkodobý pronájem ale možnost je i celoroční bydlení, nebo rekreace.
Tiny house se nachází na pozemku o celkové výměře 526m2 v obci Posluchov. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné a příjemné bydlení v přírodě. Další výhodou tohoto domu je obecní velmi chutná a kvalitní voda. Místní ji nazývají "Korábovka". V blízkosti se také nachází pramen, kde si lidé mohou natáčet vodu do lahví. Dům se nachází v klidné části obce Posluchov a nabízí krásný výhled na svah, na kterém se nachází lyžařský vlek a bobová dráha - Ski areál a bobová dráha Hlubočky. Tato lokalita je ideální pro milovníky zimních sportů. V obci Posluchov a okolí je bohatá občanská vybavenost. V blízkosti se nachází veškerá potřebná infrastruktura, jako jsou obchody, restaurace, školy, školky a zdravotnická zařízení. Nabízí krásné výhledy, klidnou lokalitu a bohatou občanskou vybavenost v okolí.
Pro více informací zhlédněte naši videoprohlídku a neváhejte využít uvedený kontakt.

Parametry domu

Cena
3 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Hlubočky
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
60 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
526 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HANDEL REALITY s.r.o.

Příkop 838/6, Brno, Zábrdovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Petr Charvát

Petr Charvát

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Hlubočkách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu