Prodej rodinného domu, Kunín, 183 m2

Kunín

11 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 806 Kč /za měsíc

(Cena je včetně provize a právních služeb.)

Prémioví partneři v Kuníně

Informace k domu

Nabízíme Vám zajímavou příležitost vlastnit unikátní projekt - ostrovní dům. Dům je navržen tak, aby po dokončení realizace byl soběstačný a neplatily se žádné složenky za energie.

Obytná část domu je vystavěná ze zateplených pálených cihel, střecha je připravená na umístění soukromé solární elektrárny. Obytné místnosti jsou situovány na jih, v přízemí je prostorný obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem, koupelna a vstupní chodba se schodištěm. Prosklená je celá jižní část obývacího prostoru s kuchyní s výhledem do zahrady. V patře jsou 4 ložnice, koupelna a WC. V domě jsou poctivá okna z jedlového dřeva s trojsklem a s přípravou na elektrické venkovní žaluzie. Zajímavostí je, že dům lze v budoucnu rozdělit na dvě bytové jednotky. V přízemí na bytovou jednotku o dispozici 2+1 a v patře na bytovou jednotku 3+1, přičemž přízemní bytová jednotka by byla bezbariérová. Všechny potřebné rozvody jsou připravené.

Na obytnou část domu přímo navazuje zkosená přístavba, kde se počítá s umístěním technické místnosti, garáže pro 3 menší auta a bezúdržbové čističky. Zkosená střecha je osázená speciálními rostlinami, které si udržují vodu. Zelená střecha je perfektní izolant a zajišťuje, že tepelné ztráty jsou minimální.

Dům leží na pozemku o celkové výměře 1.406 m2, na pozemku je vrtaná studna hluboká 30 m. Umístění domu je záměrně směrováno na severní stranu, kdy jižní strana je určena pro zbudování terasy a odpočinkové zóny. Na pozemku se počítá s vybudováním zahradního koupacího jezírka s kořenovou čističkou, které bude zadržovat a využívat dešťovou vodu. Obytná zóna je chráněná domem a zajišťuje obyvatelům domu naprosté soukromí.

Dům je ve stavu těsně před dokončením, což je výhoda. Nyní si můžete zvolit barvy a materiály podlahových krytin, dveří a kuchyně nebo zvolit design koupelny tak, aby vyhovoval Vašim potřebám. Vyberete si finální podobu interiéru dle Vašeho vkusu tak, abyste se v domě cítili co nejlépe. K dokončení vnitřních prostor zbývá usadit dveře, položit podlahovou krytinu a vybavit koupelny kachličkami a sanitou, stropy osadit sádrokartonem. Vnější část domu se plánuje opatřit tepelně izolační omítkou, severní strana domu může být pokryta systémem vegetační stěny - zelenou stěnou.

Nyní záleží na Vás jakým způsobem budete chtít dům dokončit po technické stránce. Je možné dům připojit na elektřinu, která je v dosahu, použít elektrokotel nebo kotel na tuhá paliva a bydlet.

Nebo Vás oslovila myšlenka ostrovního domu, který je absolutně soběstačný, domu, který si umí vyrobit vlastní elektrickou energii a chod řídí "chytrá domácnost? Potom je tento dům, tak jak je zpracovaná studie, ideálním místem pro realizaci této unikátní koncepce.

S prodávající stranou je možné domluvit spolupráci na realizaci ostrovní vize, včetně zajištění realizační firmy, popř. pomoc se zajištěním financí.

Zveme Vás na prohlídku domu!

Parametry domu

Cena
11 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize a právních služeb.
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Kunín
ID
21731
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
190 m2
Podlahová plocha
183 m2
Plocha nemovitosti
1406 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Voda
Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 37 lidí

Prodejce

Marcela Dubská

Marcela Dubská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kuníně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu