Prodej rodinného domu, Černolice, Bezová, 111 m2 (ID: 3472669)

Bezová, Černolice

10 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 48 563 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Černolicích

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně vám nabízím k prodeji rodinný dům v rekreační oblasti Černolice, kousek od lukrativních Černošic. Pro ty z Vás, kteří milují klid a přírodu je naprosto ideální kouzelným místem.

Jedná se o zděný dům, který byl zkolaudován v roce 2011. Celková obytná plocha je 111 m2, dále k domu náleží sklep o velikosti 27 m2 a pochozí půda. Z předsíně se dostanete do haly, z které vede schodiště do prvního patra domu. V přízemí je obývací pokoj s kuchyní, jejíž dominantou jsou kamna s výměníkem. Tyto kamna vytopí celý dům, proto je možné v domě trvale bydlet a majitelé zde i trvale bydleli. V přízemí je také koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta a ložnice. V podkroví je v prvním pokoji vestavěná skříň s úložným prostorem a druhý pokoj je díky velkému oknu ideálním místem pro klid a relaxaci s nádherným výhledem na okolní přírodu.

Majitelé mysleli na vše, proto je na zahradě zapuštěný bazén a ve sklepě sauna. Na údržbu zahrady je tu zahradní domek a k domu patří i samostatná garáž.

Dům je napojen na vodu a kanalizaci.

Školka je v samotné obci, nejbližší škola je v sousedních vesnicích. Zastávka autobusu, kterým dojedete pohodlně na vlakové nádraží do Dobřichovic, je pouhých 5 minut pěšky. Nájezd na dálnici D4 je vzdálen méně než 4km.

V případě zájmu o prohlídku mě prosím kontaktujte.

Parametry domu

Cena
10 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Bezová, Černolice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
111 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
442 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Klára Víšek

Klára Víšek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Černolicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu