Prodej rodinného domu, Unhošť, Karlovarská, 128 m2

Karlovarská, Unhošť

9 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 44 798 Kč /za měsíc

(cena včetně advokátního servisu a provize RK)

Prémioví partneři v Unhošti

Úklidové služby

Informace k domu

Exklusivně Vám nabízíme prodej moderního ŘRD s dispozicí 4+kk s terasou, oplocenou předzahrádkou a 2x parkovacím stáním ve městě Unhošť, ul. Karlovarská, okr. Kladno. Osobní vlastnictví.

Celý dům vč. jednotek prošel kompletní a nákladnou rekonstrukcí a přestavbou (tato část domu je novostavba) - nová střecha včetně zateplení, okapy a stropy, nová fasáda vč. zateplení (polystyren), nové rozvody elektroinstalace a vody/odpadů, hydroizolace, plastová okna s izolačním trojsklem, nové spol. prostory domu a ploty, nová vjezdová brána na dálk. ovládání, zvonky, atd. Dům je napojen na elektřinu, obecní vodovod a kanalizaci. Jednotka je orientovaná od ulice.

Celková podlahová plocha 127,87 m2 + terasa a oplocená předzahrádka (123 m2). Vytápění: vlastní elektrokotel s rozvodem do radiátorů, ohřev vody na el. boiler. Podlahové krytiny: vinyl a dlažba, v koupelně velkoformátová dlažba, moderní int. dveře s dřevěnými obložkami a kováním, příprava na kuchyňskou linku, přípojka na pračku, atd. Jednotka se nabízí nezařízená, má vlastní elektroměr a podr. vodoměr. K jednotce dále náleží 2x parkovací stání.

Dispozice:
- 1.NP: obývací pokoj s kuchyňským koutem (44 m2, orientace na západ) se vstupem na terasu a předzahrádku, koupelna se sprchovým koutem a WC, prostorná předsíň (8,48m2) a tech. místnost (6,6m2);
- 2.NP: 3x samostatná ložnice (18m2, 12,9m2, 14,4m2), druhá koupelna s vanou a WC, komora (6m2), chodba se schodištěm;

Město Unhošť disponuje veškerou občanskou vybaveností - MŠ a ZŠ, MHD s pravidelnými spoji do Prahy a Kladna, supermarket Lidl, obchody, restaurace a kavárny, pekárna, lékárna, lékař, tři benzínky, sportovní vyžití, vlakové spojení do Prahy a kladna, atd. Rychlý nájezd na dálnici D6 cca 2 km od domu (exit "12"), Praha-Zličín a letiště autem cca 15min, centrum Prahy do 30min, Kladno cca 7min.

Na koupi bytu je možné čerpat hypoteční úvěr, který Vám zdarma a za výhodných úrokových podmínek zajistíme. Více informací u makléře. PENB domu zatím nebyl dodán, údaj bude po dodání aktualizován. Osobním vlastnictví, na KN vedené jako bytová jednotka. K nastěhování v létě 2024, nebo dohodou.

Parametry domu

Cena
9 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně advokátního servisu a provize RK
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Karlovarská, Unhošť
ID
N13434
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
128 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
74 m2
Podlahová plocha
128 m2
Plocha nemovitosti
197 m2
Plocha zahrady
123 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Tomáš Klaban

Tomáš Klaban

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Unhošti?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu