Prodej rodinného domu, Hrádek, Hutnická, 158 m2

Hutnická, Hrádek

3 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 825 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hrádku

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům se zahradou v perspektivním městečku Hrádek u Rokycan, který nabízí klidné a přátelské prostředí pro život i odpočinek. Tento objekt nabízí ideální příležitost bydlení s možností modernizace a rozvoje dle vlastních představ. Dům vhodný i pro větší rodinu se nachází v žádané lokalitě ul. Hutnická v klidné okrajové části města. Nemovitost o zastavěné ploše cca 102 m2 a přilehlé zahrady o rozloze 652 m2, na níž se nachází garáž o velikosti 20,4 m2 a zděné kolny aj. Nabízený dům je částečně podsklepený, má dvě nadzemní podlaží a podkroví. V 1.NP se nachází prostorná chodba a schodiště, tři pokoje, komora, kuchyně, koupelna a WC. Ve 2.NP se nachází chodba, 3 pokoje, toaleta a lodžie. Na domě proběhla před 25 lety částečná modernizace. Objekt je napojený na všechny potřebné sítě vč. plynu (ohřev TUV zajišťuje bojler, topení plynový kotel, voda a kanalizace je obecní).
Hrádek u Rokycan je dobrou volbou pro trvalé bydlení nebo rekreaci díky své poloze v těsné blízkosti přírody a města Rokycany a 7 minut vzdáleným nájezdem na dálnici D5. V obci je možné nalézt velkou část občanské vybavenosti (např. škola, školka, lékař, obchod, pošta aj.) a kulturního i sportovního vyžití. Veškerá občanská vybavenost v Rokycanech (6 km). Velmi dobré autobusové i vlakové spojení do Plzně, Rokycan i Prahy.
Potřebujete-li více informací nebo domluvit si prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Koupi lze financovat hypotéčním úvěrem či stavebním spořením, s tím vším Vám velmi rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
3 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Hutnická, Hrádek
ID
8995rd24
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
158 m2
Plocha nemovitosti
652 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEMO reality, s.r.o.

Kostelní náměstí 17, Prachatice I

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Jaroslav Šlosek

Jaroslav Šlosek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hrádku (okr. Rokycany)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu