Prodej rodinného domu, Nechanice, 178 m2 (ID: 3475775)

Nechanice

2 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 292 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Nechanicích

Informace k domu

Láká vás život na vesnici, ale město byste rádi měli po ruce? Chcete si svůj nový domov uzpůsobit na míru anebo snad ubytovat víc generací pod jednou střechou? Tak možná právě na vás čeká v Nerošově u Nechanic tenhle dům.

Využít můžete program Oprav dům po babičce. Nový dotační program nabídne zálohové financování komplexních renovací nemovitostí. Můžete zároveň získat možnost čerpat zvýhodněný úvěr ze stavebních spořitelen.

Nabízím vám rodinný dům s dispozicí 5+kk o velikosti 178 m2. Dům je dvoupatrový a aktuálně se skládá ze dvou stavebně oddělených částí, které lze využít pro vícegenerační bydlení nebo propojit a rozšířit tak stávající dispozici. K domu patří zahrada s výměrou 284 m2 a jeho součástí je také garáž.

Hlavní část rodinného domu prošla částečnou rekonstrukcí a po dokončení stavebních úprav v ní bude možné celoročně bydlet. V přízemí je umístěn obývací pokoj o velikosti 22 m2 s kuchyní a romantickým krbem. Rustikální atmosféru místnosti podtrhuje strop z dřevěných trámů. Z chodby se dostanete do ložnice a koupelny se sprchovým koutem a WC a po schodech nahoru projdete do podkroví, kde jsou další 3 ložnice a velká šatna.

Druhá část domu se skládá z chodby a garáže v přízemí a místnosti o velikosti 36 m2 s balkonem umístěné v podkroví. Protože má vlastní vchod, můžete ji zrekonstruovat a v patře vytvořit samostatný byt s dispozici 1+kk. Místnost lze také propojit s druhou částí domu a rozšířit tak stávající dispozici až na 7+kk.

Na zahradě na vás čeká pergola a jezírko, které můžete klidně nahradit bazénem. Do garáže se sekčními vraty zaparkujete jedno auto a pokud rádi kutíte, poslouží vám také jako dílna.

Parametry domu

Cena
2 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Nechanice
ID
20240119
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
178 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
284 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RISKOIVAN

17. listopadu 237, Pardubice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Ivan Riško

Ivan Riško

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nechanicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu