Prodej zahrady, Jenišovice - Zalažany, 1020 m2

Jenišovice, Zalažany

1 580 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 530 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Jenišovicích

Informace k pozemku

Hledáte místo pro relaxaci od jarních do podzimních měsíců a chcete trávit svůj volný čas obklopeni přírodou? Dovoluji si nabídnout k prodeji zavedenou zahradu s chatkou a pergolou v malebné krajině obce Zalažany, okres Chrudim.
K zahradě o výměře 1020 m2 vede vlastní příjezdová cesta navazující na obecní zpevněnou komunikaci. Nemovitost je zasíťovaná elektřinou a disponuje vlastním studničním vrtem. Obojí je zavedené do chatky. Topení je zajištěno kamny. Pergola s udírnou, bazén a udržovaná zahrada jen podtrhuje celou harmonii.
Jedná se o velmi klidné místo, které je obklopené malebnou krajinou a je tedy ideálním zázemím pro klidnou rekreaci nebo sezónní bydlení. V teplých letních dnech se můžete osvěžit v řece Novohradka, která je na dosah. Základní infrastrukturu najdete v obci Jenišovice, kam se dopravíte za tři minuty autem nebo hezkou procházkou za 20 minut.
Během osobní prohlídky vás ráda utvrdím o jedinečné kupní příležitosti.

Parametry pozemku

Cena
1 580 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Jenišovice, Zalažany
ID
2024-03-27
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1020 m2
Elektřina
230V, 400V
Topení
Lokální tuhá paliva
Voda
Studna
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Vojtěch Vaníček

Vojtěch Vaníček

Štrossova 172, Pardubice, Bílé Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lucie Kopecká

Lucie Kopecká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Jenišovicích (okr. Chrudim)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu