Prodej rodinného domu, Lázně Bohdaneč, 260 m2

Lázně Bohdaneč

9 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 274 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Lázních Bohdanči

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízím na prodej rodinný dům v Lázních Bohdaneč, 6 km od centra Pardubic.
Dům je přímo vhodný na bydlení jak pro 1-3 generace, tak pro rodinu, která má např. podnikání, protože nové prostory podzemního podlaží byly konstruovány pro podnikatelskou činnost : kanceláře, nebo 2 ordinace to vše je nové, vč. vybavené koupelny a lze i využít jako samostatná bytová jednotka 4+KK, se samostatným vchodem, s průchodem do ostatních částí domu i do zahrady a zimní zahrady.
Vnitřek domu je situován tak, že zde mohou bydlet 2 generace (nadzemní přízemí a 1. patro), každé patro má nezávislou koupelnu, pracovnu, v přízemí je velký obývací pokoj, velká kuchyň se všemi vestavěnými spotřebiči.
Další možnost pro budoucí majitele, tak je ideální pro rodinu, která podniká, která využije dostatek vnitřního i venkovního prostoru, využije nadstandardní životní podmínky, které dům nabízí. Může zde však bydlet i rodina s dětmi, kde každý bude mít své soukromí, v přízemí budou využívat společné prostory a v 1. patře spaní. Nebo lze využít jako pohodový 2 resp. 3 generační dům s dostatkem prostoru pro všechny.
Výhodou domu je, že má vlastní studnu, tzn. voda je zcela zdarma a je pitná, studna má dostatečnou hloubku a nikdy nevysychá. Dům je napojen na vodovodní řad a v případě potřeby je možné ihned přepnout na městskou vodu. Vytápění je kondenzačním kotlem, v přízemí je podlahové topení, v horní koupelně též, v zimní zahradě též.
Dům má velký bazén, jezírko, zahradu, zahradní domek zděný propojený s venkovním posezením pod střechou, další posezení vedle zimní zahrady pod el. výsuvnou markýzou, zimní zahrada s východem do zahrady má zabudovanou vířivku pro 5 osob a menší posezení. Na zahradě je umístěn zahradní domek pro zahradní nářadí. Terasa s východem z obýváku na zahradu je nově postavená, s obrovskou plochou na posezení např. pro 20 lidí, vč. venkovního krbu, zatahovací markýzou, ideální pro práci v letním období na počítači. Dále je velmi pěkná zimní zahrada s vířivkou, sauna .
Parkování je přímo na pozemku pro 2-3 auta pod střechou a další cca 3 auta před domem.
Spojení do Pardubic je místní MDH, dtto na pardubické nádraží (bez přestupu), Lázně Bohdaneč mají vlastní autobusové nádraží, lázně poskytují dostatečné kulturní vyžití, oblast je situována v blízkosti přírodních rybníků a písníků (též vhodné ke koupání). V blízkosti jsou lesy, přes 200 km cyklistických stezek, 4 km dosažitelnost do největších pardubických nákupních středisek (několik nákupních mol ). Lékař, 2 školy, školky.
Celkově je tato lokalita velmi vyhledávanou pro bydlení a je považována za velmi lukrativní a prestižní místo. Má svůj městský úřad, katastrální úřad, poštu, městskou i státní policii, veterináře, atd., vše dostupné pěšky. Okolí je přírodní chráněnou oblastí.
Uvedením energetické třídy G plníme zákonnou povinnost dle zákona o hospodaření energií, průkaz k předmětné nemovitosti je v současnosti zpracováván.

Parametry domu

Cena
9 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Lázně Bohdaneč
ID
21859
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
260 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
120 m2
Plocha nemovitosti
792 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Septik, Jímka
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Božena Chmielová

Božena Chmielová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lázních Bohdanči?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu