Prodej rodinného domu, Ráječko, nám. 9. května, 296 m2

nám. 9. května, Ráječko

14 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 009 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Ráječku

Informace k domu

Vítejte v tomto unikátním rodinném domě kolaudovaném v roce 2000, který nabízí více než jen střechu nad hlavou.

Dispozice byla promyšlena tak, aby poskytovala pohodlí pro velkou rodinu. Jeho dominantou je otevřený obývací prostor v prvním nadzemním podlaží, který vytváří příjemné místo pro setkávání. Kuchyně s přilehlou spíží, praktickou prádelnou a samostatným WC dodávají domu na funkčnosti a pohodlí.

Druhé nadzemní podlaží poskytuje klidné prostory pro práci a odpočinek. Nachází se zde čtyři ložnice pro rodinu i hosty, dvě šatny, velká koupelna, další samostatné WC a lodžií, kde můžete relaxovat s výhledem do okolní zahrady. Noví majitelé jistě ocení nadstandardně prostornou garáž pro 2 automobily a dostatek parkovacích stání. Velkorysá plocha vzrostlé okrasné zahrady zahrnuje také nadstandartní vybavení (venkovní posezení s krbem, altán, bazén a tenisový kurt) pro zábavu a relaxaci.

Ideální je nejen pro bydlení, ale také pro podnikání. Tato nemovitost je připravena uspokojit nároky i těch nejnáročnějších klientů, kteří si ji zmodernizují dle svých představ.

Klidná lokalita v těsné blízkosti Blanska (cca 5 km) a Brna (cca 30 minut) vám nabízí harmonii mezi městem a přírodou. Obec samotná poskytuje základní občanskou vybavenost.

Tato nemovitost představuje nevšední příležitost získat prostorný rodinný dům v atraktivní lokalitě a vytvořit zde nový domov plný pohodlí a stylu. Pro bližší informace či prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Váš budoucí domov je na dosah.

Parametry domu

Cena
14 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
nám. 9. května, Ráječko
ID
12091
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
296 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
4273 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

OKNO NEMOVITOSTÍ

Kořískova 1344/47, Brno, Řečkovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Ing. Tomáš Sedlák

Ing. Tomáš Sedlák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ráječku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu