Pronájem bytu 4+1, Praha - Střešovice, Na zástřelu, 137 m2

Na zástřelu, Praha, Střešovice

Rezervováno
39 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Měsíční zálohy na spotřebu energií jsou 5.600 Kč + cca 1.500 Kč za elektřinu.)

Prémioví partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k okamžitému pronájmu prostorný a světlý byt ve 2. patře funkcionalistické vily z roku 1932, která si zachovala originální prvky a je obklopena pečlivě upravenou zahradou. Vila se nachází v tiché jednosměrné ulici jedné z nejprestižnějších vilových čtvrtí Prahy.

Interiér bytu obsahuje 4 pokoje, jídelnu, kuchyňský kout, předsíň, zimní zahradu, koupelnu, samostatnou toaletu a 2 balkony. V bytě jsou použity kvalitní a ušlechtilé materiály, včetně parket, dlažby, vysokých stropů a velkých oken nabízejících výhledy do zeleně. Vybavení zahrnuje sklokeramickou varnou desku s vestavnou elektrickou troubou, kombinovaný spotřebič pračky a sušičky, vestavnou mikrovlnnou troubu, vestavnou myčku na nádobí, jídelní stůl s židlemi, vestavné skříně a kompletně vybavenou ložnici. K dispozici je také sklep. Měsíční zálohy na spotřebu energií jsou 5.600 Kč, k tomu je třeba připočíst cca 1.500 Kč za elektřinu. Případný nájemce se stěhuje jako první nájemník do bytu po rekonstrukci.

Byt je volný a k dispozici ihned. Tato lokace je vysoce atraktivní, nacházející se v tradiční a od počátku prestižní rezidenční čtvrti s honosnými vilami a rozlehlými zahradami. Dopravní dostupnost je vynikající, včetně rychlého napojení na tunelový komplex a snadné cesty na letiště. V blízkosti se nachází oblíbené zahradnické centrum s restaurací, několik sportovišť, cyklostezka vedoucí k oborám Hvězda nebo Stromovka a tramvajová zastávka pouze 5 minut chůze. Nedaleko jsou i stanice metra Petřiny, Hradčanská a Dejvická.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
39 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Měsíční zálohy na spotřebu energií jsou 5.600 Kč + cca 1.500 Kč za elektřinu.
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Na zástřelu, Praha, Střešovice
ID
00664
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
137 m2
Patro
2.
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Dvořák

Petr Dvořák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+1 v Praze 6?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu