Prodej zemědělské usedlosti, Jílové u Prahy - Luka pod Medníkem, 952 m2

Jílové u Prahy, Luka pod Medníkem

26 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 123 908 Kč /za měsíc

(včetně provize RK a právního servisu)

Prémioví partneři v Jílovém u Prahy

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji jedinečnou nemovitost bývalého statku s pohádkovou atmosférou a okouzlujícím výhledem do údolí řeky Sázavy. Celková rozloha pozemku činí 2337 m2. Celková užitná plocha činí 952 m2 + terasy a balkóny 142 m2.

Na pozemku se nachází celkem tři samostatné budovy.

1/ Rodinný zateplený dům z roku 2008 o dispozici 7+1, rozprostírající se na užitné ploše 304 m2, doplněný o dvě terasy a dva balkóny o celkové ploše 43 m2. Prostorný obývací pokoj o ploše 45 m2 s krbem a nádherných výhledem. Dům dále nabízí 6 ložnic, pracovnu, 4 koupelny, šatnu, technickou místnost. V suterénu domu se nachází historický klenutý sklep vhodný pro uskladnění vína.

2/ Zrekonstruovaný rodinný dům o dispozici 6+kk s vnitřním bazénem 8x4 m (hloubka 1,5 m) a wellness zónou s infrasaunou, finskou saunou, masážní vanou a dvěma sprchovými kouty. Užitná plocha domu činí 277 m2 + dvě terasy o celkové ploše 23 m2. Dům se sestává z prostorného obývacího pokoje s krbem a kuchyňským koutem, 5 ložnic a 2 koupelen.

3/ Stylová stodola s ateliérem o užitné ploše 371 m2 s terasou 76 m2. Částečná rekonstrukce proběhla v roce 2008. Prostorná místnost s kachlovým krbem a ateliérem. Pokroví nabízí velký potenciál pro další rozšíření obytné zóny. Součástí stodoly je garáž 45 m2.

Pro zajištění komfortu a pohodlí je nemovitost vybavena moderními prvky, včetně tepelného čerpadla a elektrického boileru pro ohřev vody. Navíc každá z budov umožňuje topení dřevem v krbu. Obecní vodovod, vlastní ČOV, kopaná studna o hloubce 13,5 m.

Zahrada je téměř jako ráj, s chodníčky, nájezdy a terasami ze zámkové dlažby a závlahovým systémem pro udržení květin, keřů a stromů. Okolní krajina láká svou malebnou přírodou a blízkostí k přírodním rezervacím a řece Sázavě.

V obci se nachází prodejna potravin a hospoda. Veškerou občanskou vybavenost naleznete v blízkém městě Jílové u Prahy. Přístup do Prahy je rychlý a pohodlný, ať už cestujete vlakem, autobusem nebo automobilem.

Tato nabídka je jedinečná příležitost pro ty, kteří touží po spojení komfortu a poklidného venkovského života uprostřed přídody. Nenechte si ji ujít!

Více fotografií na vyžádání v RK.

Parametry domu

Cena
26 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Jílové u Prahy, Luka pod Medníkem
ID
7034
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
952 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
689 m2
Plocha nemovitosti
2337 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Lokální elektrické
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo MAXXUS REALITY

MAXXUS REALITY

Ječná 529/29, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Eva Musilová

Eva Musilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Jílovém u Prahy?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu