Prodej rodinného domu, Červené Janovice, 144 m2 (ID: 3477127)

Červené Janovice

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Červených Janovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízím ke koupi rodinný dům 5+1 s obytnou plochou 144 m2, s pozemkem o rozloze 807 m2, na okraji obce Zhoř u Červených Janovic, okres Kutná Hora.
Na oploceném mírně svažitém pozemku s vjezdem se nachází samostatně stojící, plně podsklepený, cihlový rodinný dům se dvěma obytnými podlažími s garáží ve sklepě, dílnou, kotelnou a skladovými prostory a částí sklepa na ovoce a brambory se samostatným vstupem. Dům byl zkolaudován v r. 2002. Střecha je plechová a dům zateplený a nová plastová okna v 1. NP. Na velké okrasné zahradě jsou propojeny relaxační i užitkové zóny. Můžete si zde s přáteli posedět v pergole, nebo u udírny, také zde naleznete fóliovník. U domu je veliký zastřešený bazén (8x3 m2) s úpravnou vody.
V prvním NP (72 m2) domu se nalézá hala – obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice a další pokoj, koupelna s vanou, WC, spíž a schodiště do sklepních prostor a do 2. NP. Ve druhém NP (72 m2) se nachází jeden velký pokoj a dva menší pokoje, koupelna se sprchovacím koutem a WC a terasou na celou šíři domu. Na podlahách domu je položena dlažba a plovoucí podlaha.
Dům je napojen na el. energii, kanalizace řešena septikem, vlastní studna. Vytápění je ústřední s tepelným čerpadlem a kotlem na pevná paliva. TUV ohřívá kombinovaný bojler.
Malá, klidná obec Zhoř je 2,4 km od Červených Janovic, kde jsou veškeré služby a obchody. Do K. Hory je to 18 km a do Čáslavi 16 km. V okolí je hodně rybníků – známý rybník Katlov, kde má Jakub Vágner své rybářské středisko a je vzdálen cca 1 km.
V případě většího počtu zájemců o nemovitost nerozhoduje pořadí zájemců, ale kvalita podané nabídky majitelům. V případě zájmu o informace nebo prohlídku nemovitosti mne kontaktujte.

Parametry domu

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Červené Janovice
ID
0059-NP06609
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
144 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
807 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Lubomír Fleisig

Lubomír Fleisig

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Červených Janovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu