Prodej rodinného domu, Horní Jelení, P. Bezruče, 130 m2 (ID: 3477191)

P. Bezruče, Horní Jelení

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Horním Jelení

Informace k domu

Sháníte nemovitost, rodinný dům na rozsáhlou rekonstrukci, nedaleko Pardubic a Hradce Králové, který si upravíte na míru dle Vašich představ? Nabízíme Vám právě tuto možnost, a to prodejem rodinného domu v obci Dolní Jelení o obytné dispozici 1 x 3+kk a 1 x 1+kk a dvěmi koupelnami. K rodinnému domu dále náleží pozemek o celkové ploše 380 m2 včetně garáže s dílnou a menším dvorkem, kde je možnost vybudovat relaxační zónu pro rodinu. Topení zajišťuje kotel a ohřev vody je zajištěn bojlerem, elektřina 220/380 V, voda a kanalizace je obecní.

Dolní Jelení se nachází na rozhraní mezi Orlickým podhůřím a Polabskou nížinou. Spadá do Pardubického okresu, jeho nejbližšími sousedy jsou Holice, Vysoké Mýto, Borohrádek a Choceň. Svou polohou uprostřed lesů láká ke sportu i k procházkám k blízkým rybníkům Pětinoze, Hanzlíkovci, Pecákům. Ne nadarmo se Dolnímu Jelení říká město mezi lesy. Z Dolního Jelení se dá dojet na kole přírodou až do Hradce Králové.

Říkáte si, to je přesně to, co hledám? Tak není nic jednoduššího, než-li zavolat a domluvit se na prohlídce.

Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislé tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalostí trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.
Více informací u makléře Petra Kubíčka, který se bude těšit na společnou prohlídku.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 3. 2024
Adresa
P. Bezruče, Horní Jelení
ID
22330
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
130 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
115 m2
Podlahová plocha
130 m2
Plocha nemovitosti
380 m2
Plocha zahrady
279 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Betonová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Petr Kubíček

Petr Kubíček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Horním Jelení?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu