Prodej rodinného domu, Strachotín, Šakvická, 119 m2 (ID: 3477332)

Šakvická, Strachotín

8 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 653 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Strachotíně

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovoluji nabídnout ke koupi rekreační dům k celoročnímu užívání s velkorysou terasou a zahradou v Marina Resort Strachotín. Dům se nachází u Novomlýnských nádrží v oblasti Pálavy, nedaleko Mikulova. Vzdušnou čarou 160 metrů chůzí přes lesík jste na břehu Novomlýnské nádrže a naskytne se Vám nádherný výhled na zříceninu hradu Děvičky, celou Palavu a podstatnou část vodních ploch jako na třetí fotce.

Každý dům má parkovací stání pro dva osobní automobily. Samotný dům pro rekreaci je jednopodlažní.

marina-resort-strachotin

Dům je třípokojový se zázemím. Pokoje nemovitosti jsou tvořeny dvěma ložnicemi a obývacím pokojem s prostorným kuchyňským a jídelním koutem. Při vstupu do domu přijdete do předsíně, kde je prostor pro šatní skříň, z chodby jsou vstupy do pokojů a do zázemí objektu. Zázemí domu tvoří koupelna s WC a sprchovým koutem. Dále je zde místnost technického zázemí, kde je umístěn zásobník na teplou vodu, prostor pro pračku a sušičku. Součástí objektu je i místnost kolárny, která je přístupná samostatně, s možností dobíjení elektrokol.

Rozměry pokojů:

01 – předsíň 4,72 m²

02 – chodba 5,75 m²

03 – pokoj 13,17 m²

04 – pokoj 14,13 m²

05 – koupelna s WC 5,75 m²

06 – technická místnost 4,88 m²

07 – obývací pokoj+kk 34,00 m²

10 – kolárna 6,00 m²

11 – terasa 33,5 m²

Celková výměra pozemku je 399 m², podlahová plocha 86 m² a terasa 33,5 m².

Ohřev vody zajišťuje elektrický zásobník na vodu, vytápění domu je elektrické podlahové. Součástí je i klimatizace, kterou je možné i přitápět. V době drahých energií je možnost dodělání krbové vložky pro vytápění domu.

Resort poskytuje dostatečný komfort pro nadstandardní odpočinek, soukromí a vychutnání si skvostů oblasti Pálava. Mezi domy je navržena soukromá komunikace, která neumožňuje vjezd cizím osobám, a proto zaručuje pro dané území soukromí.

Marina Resort Strachotín leží v bezprostřední blízkosti vodní nádrže Nové Mlýny v oblasti Pálavy, nedaleko Mikulova. Jedná se o území na východním okraji obce Strachotín. Strachotín je pověstný dlouhou historií v pěstování vína a prochází jím Moravská vinná stezka. V okolí se nachází vyhlášená vinařství jako například Sonnberg a spousta dalších.

Domy jsou již zkolaudované. Doporučuji prohlídku.

Parametry domu

Cena
8 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 4. 2024
Adresa
Šakvická, Strachotín
ID
21865
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
119 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
119 m2
Plocha nemovitosti
399 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Jiří Pospíšil

Jiří Pospíšil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Strachotíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu