Prodej rodinného domu, Mělčany, 140 m2

Mělčany

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, cena k jednání)

Prémioví partneři v Mělčanech

Informace k domu

Nabízíme čerstvě zkolaudovaný dům, který nemá na trhu konkurenci. Vyfiltrujte si veškeré nabídky přízemních novostaveb do 20 km od Brna o velikosti kolem 140 m2, s klimatizací, předokenními žaluziemi, tepelným čerpadlem a velikostí pozemku nad 600 m2 a zjistíte, že není lepší nabídky.

- novostavba přízemního zděného rodinného domu, typ bungalov
- garáž s vraty na dálkové ovládání a další parkovací místo před domem
- tepelné čerpadlo, podlahové vytápění, krbová kamna, klimatizace, žaluzie na elektrické ovládání ( to vše v ceně)
- dispozice 4 + kk + šatna + garáž + dvě koupelny, užitná plocha 140 m2 a 193 m2 zastavěná plocha
- půda o velikosti 12 m2, kde lze skladovat další vybavení domácnosti ( nezapočítávám do užitné plochy )

Úvod:
Dobrý den, je mi ctí vám nabídnout ke koupi přízemní novostavbu ( bungalov ) v obci Mělčany, které jsou vzdálena pouhých 14 km od jižní hranice Brna. K dispozici je poslední dům z původních čtyř. Velikost parcely je 609 m2. Dům je nyní ve fázi - dokončen a připraven rovnou k vašemu nastěhování.

Technické parametry:
Stavba je zhotovena z pórobetonových tvárnic Ytong o síle 30 cm. Zateplení je zajištěno fasádním polystyrenem o síle 18 cm. Střešní krytina - pálená cihla Tondach antracitové barvy. Vytápění v domě zajišťuje tepelné čerpadlo napojeno na teplovodní podlahové topení v kombinaci s krbovými kamny Romotop. O letní pohodou v domě se bude starat klimatizace v obývacím pokoji a předokenní žaluzie s elektrickým ovládáním. V domě jsou kvalitní vinylové podlahy v kombinaci s velkoformátovou stylovou dlažbou. Hranice zahrady je oplocena pletivem šedé barvy. Dům je napojen na elektřinu, vodovod a optický kabel.
Výplně otvorů jsou zajištěny plastovými okny s trojsky, jejichž vnější část je v antracitové barvě a vnitřní část v bílé barvě. Vstupní dveře a HS portál se vstupem na zahradu jsou hliníkové.

Lokalita:
Obec Mělčany svojí dostupností a klidem v obci patří mezi vyhledávané lokality v rámci Brna–venkov. Umístění domů je na okraji obce ve směru na Ořechov v blízkosti přírody a daleko od frekventovaných komunikací. Obec Mělčany má 487 obyvatel. V obci naleznete smíšené zboží, nově zrekonstruovanou Orlovnu a mateřskou školu.

Prohlídky a postup:
Zaujala vás nabídka ? Zvu vás vřele na schůzku do naší realitní kanceláře a nebo na prohlídku domu. Financování domu Vám zajistíme.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, cena k jednání
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Mělčany
ID
37938
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
609 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jan Moudrý

Jan Moudrý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mělčanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu