Prodej rodinného domu, Suchdol nad Odrou, Záhumení, 66 m2 (ID: 3482773)

Záhumení, Suchdol nad Odrou

4 799 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 871 Kč /za měsíc

(Možnosti dotovaného financování splátka od 17 tis. Hypotéka)

Prémioví partneři v Suchdolu nad Odrou

Informace k domu

Exkluzivní nabídka rodinného domu – Suchdol nad Odrou

Hledáte klidné bydlení v srdci malebné obce s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky? Představujeme Vám tento útulný jednopodlažní rodinný dům s dispozicí 3+kk a čistou užitnou plochou 66 m², který je jako stvořený pro váš pohodlný život.
Rodinný dům RD 4 v řadové zástavbě, který se pyšní promyšleným dispozičním řešením, je ideálním místem pro život malé rodiny nebo párů, které si cení soukromí a pohody. Při prvním pohledu na tento rodinný domek si nelze nevšimnout jeho elegantní fasády, která odráží moderní architektonické trendy a zároveň splývá s okolní zástavbou. Každý detail bytového prostoru byl pečlivě promyšlen tak, aby uspokojil potřeby a přání jeho obyvatel.
Interiér domu je koncipován s důrazem na prostornost a světlost, což ocení každý, kdo vstoupí do obývacího pokoje. Velká okna zde působí jako plátno, skrze které do místnosti proniká denní světlo, a nabízí příjemný výhled na zahradu nebo okolí. Obývací pokoj, který je srdcem domu, poskytuje dostatek prostoru pro komfortní odpočinek, rodinné oslavy nebo jen lenošení s knihou či sledování oblíbených filmů. Prostorná pohovka a moderní televizní stěna jsou jen třešničkou na dortu tohoto místnosti plného pohodlí.

Celkově je tento rodinný dům RD 4 v řadové zástavbě synonymem pro domov, kde se snoubí pohodlí, estetika a funkčnost, a je tak ideálním místem pro život plný radostných okamžiků.

Dům sám je moderně koncipovaný s velkými okny, které do interiéru přivádějí dostatek denního světla a zároveň nabízejí krásný výhled na okolní krajinu. Uvnitř objektu se nachází prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní, což vytváří ideální prostor pro rodinné setkávání a společenské akce. Součástí domu jsou také ložnice, které zaručují soukromí a pohodlí pro všechny členy rodiny. Koupelna je moderně a funkčně řešena s kvalitními sanitárními prvky. Celkově dům splňuje požadavky na nízkoenergetické bydlení, což přispívá k ekonomické úspoře v nákladech na vytápění a elektřinu. Výhodou je také připojení na městské inženýrské sítě a vlastní parkovací místo přímo u domu.
Dům je ve výborném stavu, připravený k okamžitému nastěhování. Díky svému jednopodlažnímu provedení je přístupný a komfortní pro všechny věkové kategorie.

V tomto domě se budete cítit bezpečně a pohodlně. Je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné a bezpečné bydlení s kouzlem opravdového domova.

Nabízíme tento rodinný dům k prodeji za cenu, která odráží jeho kvalitu a výhodnou polohu. Nemovitost je v osobním vlastnictví, což zajišťuje rychlý a bezproblémový převod do vašich rukou.

Pro více informací a prohlídku nemovitosti nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu, kde si můžete osobně prohlédnout tento skvělý rodinný dům, který čeká, až v něm začnete psát svůj nový příběh.

Pro více informací a domluvení prohlídky navštivte naši webovou stránku www.domysuchdolnadodrou.cz nebo nás kontaktujte přímo.

Parametry domu

Cena
4 799 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Možnosti dotovaného financování splátka od 17 tis. Hypotéka
Aktualizováno
7. 5. 2024
Adresa
Záhumení, Suchdol nad Odrou
ID
4
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
66 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
500 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Ing. Martin Babjak

Ing. Martin Babjak

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Suchdolu nad Odrou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu