Prodej rodinného domu, Bystrovany, 105 m2 (ID: 3482836)

Bystrovany

7 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 36 648 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Bystrovanech

Informace k domu

Vítejte v útulném rodinném domě 4+1, který nabízí vynikající životní prostor a komfortní bydlení v Bystrovanech. S celkovou užitnou plochou 105 m2 a pozemkem o rozloze 204 m2, tento dům představuje ideální domov pro vaši rodinu.

Dům je zateplený a vybaven hliníkovou střechou, která prošla nedávnou revitalizací, zajišťující tak dlouhou životnost a minimální údržbu. Elektrická instalace je kompletně provedena v mědi, což zajišťuje spolehlivý a bezpečný provoz. Rozvody vody jsou pak provedeny v plastu.

Ohřev domu je řešen efektivně a ekonomicky, a to buď pomocí plynového kotle nebo tepelného čerpadla vzduch-vzduch. V roce 2023 byla instalována moderní fotovoltaická soustava, která vám nejen pomůže ušetřit na energiích, ale díky nabíjecí jednotce vám poskytne možnost nabíjení elektrického auta přímo z vašeho domova.

Exteriér domu nabízí pergolu a krásně upravenou zahradu, kde si můžete vychutnávat čas s rodinou a přáteli. Vjezdová brána umožňuje snadný přístup na pozemek. Před domem jsou k dispozici dvě parkovací stání, zatímco v zadní části pozemku najdete přístřešek pro auto. Jak je vidět na na fotografiích, v zadní částí pozemku je umístěn zahradní domek vybaven posezením a nachystaným barem pro posezení s přáteli a menší oslavy, ve vrchní částí domku je nachystáno v letních měsících příjemné přespání.

Dům se nachází ve slepé a klidné ulici. Bystrovany jsou situovány pouhé 2 km od Olomouce, což zajišťuje snadný přístup ke všem potřebným službám a zařízením. Obchod je vzdálen od domu 800m. Obec je dobře napojena jak na městskou hromadnou dopravu, tak i na vlakové spojení, nebo lze využít cyklostezku.

Přízemí - vstupní chodba, toaleta, technická místnost, kuchyně, obývací pokoj, ložnice, vstup na zahradu
1.NP - dva neprůchozí pokoje + koupelna

Celkové měsíční náklady na provoz domu jsou cca 3 200 Kč.

Energetický štítek bude aktualizován ihned po jeho dodání, proto momentálně uvádíme třídu "G".

Více info v RK, zajistíme nejvýhodnější financování.

Parametry domu

Cena
7 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Bystrovany
ID
00100
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
105 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
204 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Lemak reality

tř. Svornosti 193/27, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Mgr. Martin Duroň

Mgr. Martin Duroň

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bystrovanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu