Prodej rodinného domu, Karviná, 186 m2

Karviná

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena v RK)

Prémioví partneři v Karviné

Informace k domu

V zastoupení majitelů si Vám dovolujeme nabídnout možnou koupi tohoto prostorného RD nacházejícího se na velice klidném místě plné zeleně u lesa a to v lokalitě Karviná, Staré Město, Olšiny, cca 100 m od jízdárny „dvůr Olšiny“. Toto umístění disponuje opravdu dostatkem soukromí a přitom je to autem cca 10 minut do centra.
Dům je o dispozici 4+kk + jeden pokoj, který je využíván jako technická místnost s umístěním kotle pro výtop domu. Kotel je automatický eco max na uhlí. Vytápění domu může být zajištěno také krbem, který je umístěn v předsíni.
Ohřev vody zajišťuje bojler (80 litrů)
Dům je celo podsklepen - sklep má klenbové stropy a bylo by to ideální místo například na vinný sklípek . Dům má i prostornou půdu.
V domě je 2x WC a je zde také komora, kde je místo na pračku, sušičku apod.
Dům prošel rekonstrukcí, při které byla udělána nová střešní krytina, el. rozvody v mědi, fasáda, byla vyměněna okna za plastová, hydroizolace... Byly také vyvložkovány komíny.
Podlahy v domě jsou tvořeny z plovoucích podlah a keramické dlažby.
Výměra domu je cca 186 m2 a patří k ní pozemek o výměře 1 105 m2 + 571 m2 patřící pozemkovému úřadu, který je prozatím k tomuto domu v pronájmu, což je velkou výhodou, protože tímto vzniká zahrada o celkové výměře 1 676 m2. Na zahradě stojí kromě jiného i bazén.
Na tomto pozemku leží studna s užitkovou vodou, což je další výhodou pro úsporu k zalévání celé zahrady. Není zde zřízena veřejná kanalizace a odpady jsou řešeny jímkou s přepadem. Hradí se zde tedy pouze vodné bez stočného, což je další výhodou pro úsporu nákladů na bydlení.
Dům má zabudován kamerový systém a celý pozemek je navíc oplocen betonovým plotem.
Tento dům opravdu stojí za osobní prohlídku, která beze sporu napoví mnohem víc než uvedené informace či zveřejněné fotografie.
Veškeré detailnější informace získáte u případné osobní prohlídky, která je možná kdykoliv po domluvě s makléřkou, kterou v případě zájmu neváhejte kdykoliv kontaktovat na uvedených kontaktech.
Vzhledem k tomu, že nemáme k dispozici štítek energetické náročnosti domu (PENB) uvádíme dle zákona třídu G.
S případným financováním Vám velice rádi a to zcela zdarma rádi vypomůžeme prostřednictvím našich finančních specialistů a to za velice výhodných podmínek.



Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena v RK
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Karviná
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
186 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1105 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Slezské reality

Slezské reality

Vítkovická 3276/2a, Ostrava, Moravská Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Renáta Mandincová

Renáta Mandincová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Karviné?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu