Prodej rodinného domu, Ratenice, 120 m2 (ID: 3485081)

Ratenice

4 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 733 Kč /za měsíc

(+ provize RK včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Ratenicích

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivní nabídka koupě částečně podsklepeného rodinného domu nacházejícího se v Ratenicích u Peček, okres Kolín. Dispozice domu je nyní 3kk, užitná plocha je cca 120 m2 s možností využití veliké půdy na další patro, případně s možností využití jako dvougeneračního bydlení vzhledem k možnému využití dalších vstupních dveří, které ústí na schody vedoucí na půdu. Dům je určen pro bydlení s vhodně uspořádaným interiérem (případně i jako bydlení více rodin) a v případě potřeby i možností podnikání v přídavné zděné budově u domu (už. plocha cca 70 m2), kterou je možno využít i jako garáž, či rekonstrukcí další obytné budovy. U domu stojí menší stavení pro chov drobné zvěře, např. slepic, králíků apod. Taktéž je na zahradě vybudován altán s krbem a posezení. Plocha pozemku je 525 m2. Součástí koupě může být i velký pozemek (zastavitelný), nyní krásná udržovaná zahrada za přídavnou zděnou budovou, kdy tato zahrada má rozlohu 671 m2 s možností zástavby (cena dohodou). Nabízená nemovitost byla nedávno zrekonstruována (přízemí domu a zateplení střechy) a tím je zde možnost okamžitého nastěhování. K dispozici je i koupelna s vanou i sprchovým koutem v přízemí a oddělená toaleta, komora, či sklep pod částí domu s vchodem z předsíně, či menší dílna v domě. Vytápění domu je zajištěno elektrokotlem či kamny na tuhá paliva. Dům je napojen na obecní kanalizaci, vodovod i vlastní studnu.
Obec Ratenice se nachází cca 40 km od Prahy, přičemž během tří minut autem se dostanete na dálnici D11 směřující do Prahy, či jižně do města Kolín je to 12 kilometrů. Z Ratenic se dá autobusem přejet na vlakové nádraží v Pečkách, či v Poděbradech, odkud jedou vlaky do Prahy hl.n. V obci se nachází mateřská škola, obchod, kostel, obecní úřad, či jiná občanská vybavenost.
Dům není nijak právně zatížen, koupi možno financovat vlastními zdroji i hypotékou – možnost zařídit výhodné financování. Zvu Vás na prohlídku.

Parametry domu

Cena
4 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK včetně právního servisu
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Ratenice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1196 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ivana Peterková Imik

Ivana Peterková Imik

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ratenicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu