Prodej rodinného domu, Dlouhomilov, 80 m2

Dlouhomilov

3 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 679 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Dlouhomilově

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Pokud hledáte bydlení, které kloubí lokalitu s dobrou dostupností do města, stav k okamžitému užívání a především klid, podívejte se na tento rodinný dům, který najdete v obci Dlouhomilov, a to konkrrétně mimo hlavní tah, směrem na místní část Benkov.

Dům je zajímavě řešený, také vzhledem k tomu, že pozemek je mírně svažitý, nabízí přízemní obytnou část o dispozici 2+1 s koupelnou a samostatnou taletou. V případě potřeby lze nad touto částí dobudovat podkroví, tento prostor má nad sebou novou plechovou střešní krytinu. Druhá část domu nabízí v přízemí velkou letní kuchyni s příslušenstvím, která poslouží také jako místnost pro rodinnou nebo přátelskou sešlost. V prostoru nad kuchyní potom najdete pokoj s vlastním balkonem a nachází se zde také samostatná toaleta s možností dobudovat sprchový kout a vyrobit např. dvougenerační bydlení.

Dům je v dobrém stavu, bez výrazných investic se zde dá v pohodě fungovat, zároveň se dá s dispozicí a využitím pracovat, nový majitel jistě mnoho variant, jak rozšířit bydlení nebo spojit vlastní bydlení s drobným podnikáním.

Sítě jsou řešeny následovně, voda je zajištěna z obecního řadu, kanalizace je taktéž obecní. Zdroje vytápění jsou hned 2 – automatický kotel na tuhá paliva, který byl instalován před pár lety a také je zde varianta využít elektrokotel. Dům průběžně prošel různými úpravami, za zmínku stojí vyvložkovaný komín, plastová okna, zateplení domu ze 2 stran, voda v plastu, plechová krytina aj.

Dům má předzahrádku, která je aktuálně okrasného charakteru, vzadu za domem potom najdete zahrádku o výměře 119 m2 s krásným výhledem na okolní kopce. Přístup na zahradu je přes technickou část domu. Lokalita obce Dlouhomilov je klidná, z občanské vybavenosti lze jmenovat obchod s potravinami, fungující spolek Sokol Dlouhomilov, který se aktivně stará o dění v obci a místní hostinec.

Dům bude k dispozici na podzim letošního roku, pokud máte zájem o bližší informace, doporučujeme domluvit si prohlídku. Poradíme vám také, jak nejlépe nákup nemovitosti financovat. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104696.

Parametry domu

Cena
3 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Dlouhomilov
ID
N104696
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
425 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 34 lidí

Prodejce

Ing. Vendula Kvapilová

Ing. Vendula Kvapilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dlouhomilově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu