Prodej rodinného domu, Jickovice, 323 m2 (ID: 3486068)

Jickovice

7 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 695 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Jickovicích

Informace k domu

Originální architektura je vystavena na základě výběru pouze kvalitních materiálů přináší tak na první pohled nadčasové a nečekané prvky a to nejen zmíněné věžičky s vlastní zvoničkou, ale i prosklenou oválnou jídelní halou, která díky skvělé slunné orientaci vybízí k trávení volného času , nebo odpočinku s výhledem do zahrady.

Najdete zde všudypřítomné obložení stěn, dveří i podlah Italským mramorem, ale i pískovcové obložení výkonného krbu v hlavní obývací místnosti, vše doplňuje masivní nábytek dělaný na míru a vytápěné podlahy ve spodní části domu. Velmi prostorná a vybavená kuchyně s přehledem zajistí vše potřebné pro Vaše kulinářské umění.

Parné léto vyřeší vestavná klimatizace a v zimním období můžete stejnou klimatizací i topit. V chladu budou i Vaše nápoje a potraviny, díky částečnému podsklepení ve vinném sklípku. Pokud se budete chtít rozmazlovat, luxusní koupelnu s vlastní vířivou vanou a masážním sprchovým koutem si doslova oblíbíte.

Slíbená radostná rána a probuzení zajistí příjemná ložnice v prvním patře s vlastním vchodem na dřevěný balkon v Alpském stylu. A pokud přemýšlíte spojit Home office s relaxem je zde k dispozici další pokoj s rohovým pracovním stolem. Další využitelné podkrovní prostory budou jistě vyhledávat vaši nejmenší.

Na samotné stavbě a okolních přilehlých nemovitostí se rozhodně nešetřilo. Jde o ručně skládané zděné a kamenné stěny, ze kterých byl postaven i venkovní zahradní víceúčelový skoro 30 m2 altán s venkovní kuchyní, který přímo vybízí k rodinným oslavám, grilování a setkávání s přáteli.

Vaše zahrádkářské umění uspokojí okrasná zahrada s romantickými zákoutími vlastním koupacím-biotopem a zdobenou studnou.
Druhou výjimečnou nemovitostí o nadstandardní ploše 240 m2, kde původní myšlenkou bylo dokončit velký krytý bazén v dnešní době nabízí již nová využití, a to nejen v možné rekonstrukci na jinou bytovou potřebu spojenou např. s vlastní garáží, ale i víceúčelovou místnost k různým druhů podnikání, to vše opět v masívním provedení kamenným zdivem, trámovou sedlovou střechou se střešními okny pokrytou Alpským šindelem.
Vytápění zajištují variabilní možnosti topení a to již zmíněným tepelným čerpadlem (klimatizací) dále kotlem na tuhá paliva, nebo záložním elektrokotlem s výměníkem a bojlerem. Stavba má hned dvě vrtané studny na které je voda napojena a kanalizace jsou řešeny velkoobjemovou plastovou jímkou.

Pokud si chcete splnit svůj dávný sen, napište, zavolejte a domluvíme se spolu na milé prohlídce.

Parametry domu

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Jickovice
ID
0020-NP08822
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
323 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1263 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Ondřej Porner

Ondřej Porner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jickovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu