Prodej rodinného domu, Lázně Toušeň, V Ovčárně, 480 m2 (ID: 3486861)

V Ovčárně, Lázně Toušeň

22 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 109 564 Kč /za měsíc

(info v kanceláři)

Prémioví partneři v Lázních Toušeni

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej rodinného domu Lázně Toušeň
Nabízíme k prodeji rodinný dům na exkluzivním místě u soutoku řek Labe a Jizery. Z balkónu RD je výhled na řeku, která je cca 30 m od domu. Možnost rybaření nebo posezení u upraveného břehu řeky.
Dům velkorysých rozměrů nabízí exkluzivní bydlení a klidné posezení v soukromí na zahradě u domu. V zadní části domu je bazén s východem na zahradu ( na zahradě je aut. zavlažovaní trávníku.) Na zahradě je taky venkovní krb. Bazén je keramický a má elek. lamelové zakrývaní vody. Vstup do bazénu je taky z velkého obývacího pokoje domu.
V prvním nadzemním podlaží se po vstupu do domu dostanete do malé haly a dál pokračujete do obývacího prostoru domu. Na ten navazuje kompletně zařízený kuchyňský kout s jídelnou. V přízemí je komora , velká koupelna s technickým zázemím a pracovna, kterou lze projít do velké garáže pro dvě auta. V patře rodinného domu je velká chodba z které se dostanete do velké šatny a dalších pokojů. Nadstandardní jsou rozměry dvou dětských pokojů. Hlavní ložnice je vedle velké koupelny. Z balkonu ložnice je výhled na řeku. Pokoj pro hosty. V patře je v pokojích klimatizace.
Topení je zajištěno tepelným čerpadlem s kombinaci s radiátory.
Na střeše Rodinného domu jsou solární panely (fotovoltaika) pro výrobu elektrické energie ( 5 kWh). Vyrobenou elektřinu majitel výhodně prodává do sítě. Centrální lux. Rozvody satelitu a TV.
Vodovodní řád. Studna na zahradě. Parkovaní v ulici u domu jenom pro rezidenty.
Výborná dopravní dostupnost do Prahy. Autem za běžného provozu 15 min metro Černý Most – Praha. Nebo do 40 mi na Václavské náměstí, Praha.

Parametry domu

Cena
22 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v kanceláři
Aktualizováno
10. 5. 2024
Adresa
V Ovčárně, Lázně Toušeň
ID
000282
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
430 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
480 m2
Plocha nemovitosti
830 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Štefan Slovinský

Ing. Štefan Slovinský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lázních Toušeni?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu