Prodej rodinného domu, Měchenice, Na Vyhlídce, 232 m2

Na Vyhlídce, Měchenice

18 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 90 453 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Měchenicích

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivní nabídka rodinného domu 7+kk s vnitřní plochou 232 m2 (+ 24 m2 terasa) a pozemek 1244 m2 v lukrativní lokalitě na hranici Prahy.

Brzy po vstupu do tohoto domu Vám bude jasné, že toto není katalogový dům, ale jedná se o velkoryse řešený prostor a promyšlené bydlení.

V přízemí se nachází prostorná vstupní hala, samostatná šatna, rozlehlá chodba se vstupem do všech místností, toaleta, technická místnost, pokoj pro hosty, koupelna se sprchou, komora pod schodištěm a nadstandardně velký obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou (téměř 50 m2). V obývacím pokoji jsou krbová kamna, která fungují jako alternativní zdroj tepla a zároveň dotváří ten pravý pocit útulného domova.

Z obývacího pokoj je možné vstoupit na terasu, která je zastřešena pergolou a jsou na ní instalovány screenové rolety. Na terase a kolem bazénu je položena kvalitní podlaha z WPC prken, která garantují dlouhou životnost.

Terasa navazuje na překrásnou, rovinatou zahradu se vzrostou okrasnou zelení. Na pozemku je možné zaparkovat až 5 automobilů, obytný vůz, či například loď na vleku. Jeden automobil je možné parkovat v garáži. V rohu pozemku se nachází zděný kotec pro psy. Dále je na pozemku betonový zahradní domek (12 m2) ideální pro uskladnění zahradní techniky.

V případě potřeby vícegeneračního bydlení je možné propojit garáž a pokoj v přízemí a vytvořit tak samostatný byt s vlastním vstupem (v garáži je příprava pro vodu, odpad a topení).

Po schodišti se dostanete do prvního patra domu, kde se nachází prostorná otevřená místnost, původně pokoj. Díky prosklenému schodišti je zde dostatek světla a prostor působí velice vzdušně. Dále jsou zde čtyři ložnice (z toho dvě s vlastní šatnou) a dvě koupelny. V ložnicích s jihozápadní orientací jsou instalovány klimatizační jednotky. Současně je možné využít pochozí půdu, jako další úložný prostor.

Bazén s protiproudem a slanou vodou má velikost 6 x 3 m a hloubku 150 cm (Albixon). Je ohříván tepelným čerpadlem. V bazénu lze plavat se zadělaným zastřešením. Živý plot zajišťuje naprosté soukromí.

Dům je vytápěn elektrickým kotlem s krbovými kamny. V 1.NP je navíc teplovodní podlahové vytápění. Ohřev vody je řešen elektrickým boilerem s cirkulačním potrubím, tudíž máte teplou vodu ihned po spuštění. Jedná se o zděnou (Porotherm 44) zateplenou stavbu (8 cm Polystyren) s litými železobetonovými stropy. Krovy jsou z masivního dřeva a na střeše jsou kvalitní betonové tašky BRAMAC.

Měchenice disponují vlastní obecní novou kanalizací, vodovodem a optickým kabelem pro internetové připojení. Dále se zde nachází mateřská školka, vyhlášená cukrárna Fregatta a místní Měchenická pekárna. Jedná se o vyhledávanou lokalitu s perfektní dostupností do hlavního města díky čtyřem pravidelným linkám autobusu (PID každých 20 minut). Autem jste v Praze na Smíchově za necelých 2O minut. Současně jste ovšem v krásné přírodě nad údolím řeky Vltavy, na čerstvém vzduchu a ukrytí před ruchem velkoměsta.

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Parametry domu

Cena
18 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Na Vyhlídce, Měchenice
ID
0627
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
232 m2
Plocha nemovitosti
1244 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Eduard Mráz

Ing. Eduard Mráz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Měchenicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu