Prodej rodinného domu, Zádveřice-Raková, 300 m2

Zádveřice-Raková

12 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 58 380 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Zádveřicích

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné a klidné lokalitě obce Zádveřice - Raková s vynikající dostupností do Zlína i Vizovic. Tento pohádkový dům disponuje impozantním obývacím prostorem s krbem, spojeným se stylovou kuchyní.
V přízemí domu dále naleznete předsíň, samostatnou toaletu, technickou místnost, prostornou halu s elegantním schodištěm, koupelnu s vanou a sprchovým koutem, šatnu a tři útulné ložnice. V prvním patře je velký prostor, který může sloužit jako ložnice nebo pracovna, doplněný o koupelnu s dřevěnou vanou, sprchovým koutem a technickou místností.
K domu je komfortní příjezdový prostor, velká garáž o rozloze 43 m2, kryté parkovací stání, elegantní zastřešené posezení, bazén o rozměrech 3,7 x 8,4 m vybavený tepelným čerpadlem, potůček s jezírkem a stylovým zahradním domečkem.
Dům je napojen na inženýrské sítě - elektřinu, plyn a vodovod, má ČOV a vlastní vrtanou i kopanou studnu.
Pro bližší informace neváhejte kontaktovat makléře. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104752.

Parametry domu

Cena
12 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Zádveřice-Raková
ID
N104752
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
13259 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Pavla Jahodová

Pavla Jahodová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zádveřicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu