Prodej rodinného domu, Liberec, Franklinova, 202 m2

Franklinova, Liberec - Liberec XV-Starý Harcov

20 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 95 314 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte nadstandardní bydlení v bezpečném prostředí nedaleko liberecké přehrady? Líbí se Vám možnost vyjít z kuchyně na terasu s výhledem do lesa? Poslouchat zpěv ptáků, sbírat houby a borůvky za plotem? Sníte o velké zahradě, která je zároveň stavebním pozemkem, kde můžete v budoucnu nechat postavit další dům pro Vaše děti? Pokud právě toto očekáváte od svého bydlení, možná je nabídka určena právě Vám.

Nabízíme prodej novostavby z roku 2014, lokalita Starý Harcov, Liberec. Jedná se o dvoupodlažní nemovitost s obytným podkrovím, v přízemí domu nalezneme technickou místnost a místnost pro skladování. Po schodech s kvalitním dřevěným obložením vstupujeme do prvního patra, které nabízí obývací pokoj s krbem, propojenou kuchyni s vestavěnými spotřebiči (vše od výrobce Oresi), ze které můžeme vstoupit na zahradu, dále koupelnu s vanou a samostatnou prostornou toaletu. V mezipatře se nachází pracovna, na chodbě úložné prostory v podobě vestavěné skříně a z chodby můžeme vystoupit ven na balkón. V dalším patře budeme překvapeni prostorností a světlostí pokojů, kde se nachází dětský pokoj s mezipatrem, ložnice a další pokoj pro hosty. Druhá koupelna se sprchovým koutem a toaletou je moderní a praktická.

Dům je vytápěn plynovým kotlem, v létě je možné nemovitost ochladit klimatizačními jednotkami. Nemovitost je koncipována jako velmi úsporná, měsíční náklady na provoz nemovitosti jsou do 5.000 Kč. Podlahy v celém prostoru jsou kvalitní, dřevěné, okna též.

Dům je obklopen kaskádovitou zahradou, lesem a dostatečným soukromím. Orientace domu je jihovýchodní, prostory interiéru jsou světlé a zahrada poskytuje celodenní přímé slunce. Pozemek vedle domu o výměře 1.319 m2 je stavební, lze tedy zamýšlet i jako investici pro další bydlení do budoucnosti. Pokud hledáte nadstandardní bydlení a nemovitost Vás zaujala, kontaktujte mne pro více informací a termín prohlídky. Těším se na Vás.

Parametry domu

Cena
20 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Franklinova, Liberec - Liberec XV-Starý Harcov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
202 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
202 m2
Plocha nemovitosti
3272 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Investors s.r.o.

Sladovnická 1627, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Ing. Michaela Tybusová

Ing. Michaela Tybusová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu