Prodej rodinného domu, Smržice, Mlýnská, 640 m2 (ID: 3492998)

Mlýnská, Smržice

17 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 85 306 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Smržicích

Informace k domu

Prostor pro bydlení, podnikání i relaxaci Vám nabídne zajímavá nemovitost v obci Smržice. Jedná se o prostorné rodinné sídlo, které je domem ,vhodným i pro vícegenerační bydlení, dvěma technickými budovami a prostorným pozemkem. Nemovitost se nachází na okraji obce a zajišťuje obyvatelům naprosté soukromí. Vstup je z ulice na dvůr, ze kterého se vchází jak do přízemního domu s obytným podkrovím, tak i do dvou technických budov. Jedna je přístupná i vraty z ulice. Dispozice domu je 10+1. V 1. podlaží se nachází zádveří se šatnou, dále vstupní hala, ze které je vstup do kuchyně, vzdušného obývacího pokoje s výhledem do zahrady navazujícího na jídelnu. Dále jsou zde dveře do jednotlivých samostatných pokojů, dvou koupelen s WC a technické místnosti se samostatným WC, ze které se vchází do zahrady. Z haly jsou dveře i do prostorné kuchyně , na kterou navazuje jídelna a krytá terasa s výhledem na zahradu, bazén a hřiště. Kuchyně s oknem do dvora je vybavena linkou na míru s vestavěnými spotřebiči a spižírnou. V hale je dále schodiště do podkroví, kde v jedné polovině jsou dva samostatné pokoje, koupelna s WC, připravený prostor pro saunu a prostorná posilovna. Druhá polovina podkroví o velikosti cca 160 m2 je připravena na další využití k bydlení, popř. podnikání. Dům byl kolaudovaný v roce 2002, je napojený na veřejný vodovod, elektřinu, plyn a má vlastní studnu využívanou na užitkovou vodu. Zdivo je cihelné, zateplené, plastová okna, ÚT vytápění na plyn, v obýváku a kuchyni podlahové vytápění, v koupelnách otopné žebříky. Střecha je sedlová s pálenou taškou. Pozemek je oplocený, na pozemku bazén s čerpadlem s filtrací, technické budovy s možností využití na garáže, sklady, drobnou výrobu atd. Jedna budova je částečně podsklepená. Rozlehlá zahrada je zatravněná s ovocnými stromy. Celková plocha pozemku je 4.566 m2 - zastavěná plocha 1.252 m2, zahrada 597 m2, ovocný sad 2.582 m2, ostatní plocha 135 m2 .
Obec Smržice se nachází 5 km od Prostějova a disponuje základní občanskou vybaveností – MŠ, ZŠ, pošta, obchody, restaurace, hospody, hřiště, cyklostezka, volnočasové spolky. Výhodou je dobrá dostupnost na dálnici do Brna a Olomouce. Doporučujeme prohlídku. S financováním rádi pomůžeme.
Tato nemovitost může splnit Vaše sny o bydlení i podnikání. Uvedená cena včetně provize RK.

Parametry domu

Cena
17 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Mlýnská, Smržice
ID
H2559
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
640 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
4566 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VNB reality s.r.o.

Mánesova 11/3b, České Budějovice 7

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Ing. Marie Vymazalová

Ing. Marie Vymazalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Smržicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu