Prodej rodinného domu, Ždánice, 169 m2 (ID: 3493583)

Ždánice

3 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 586 Kč /za měsíc

(+ provize RK)

Prémioví partneři v Ždánicích

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení a se souhlasem majitele nabízíme řadový rodinný dům (hospodářské stavení) 4+1 s velkým průjezdem do dvorní části, kterým projede i traktor nebo nákladní vůz. Jedná se o udržovaný dům, ve kterém lze ihned bydlet a postupně dům upravovat a modernizovat. Ze 4 pokojů, které jsou průchozí mají 3 pokoje betonové podlahy a zbývající pokoj, který lze rovněž využít jako šatnu, pracovnu nebo dílnu má podlahu prkennou. Okna domu jsou udržovaná kastlová s venkovními žaluziemi, střecha sedlová s velkým půdním prostorem. Do stavení jsou zavedeny všechny inženýrské sítě - elektřina, plyn, voda a kanalizace. K vytápění slouží dva kotle a to jeden plynový a jeden na pevná paliva. Ohřev vody zajišťuje el. bojler. Kuchyň je původní tzv venkovská s kredencem a sporákem na pevná paliva a plynovým sporákem, koupelna s vanou, toaleta je samostatná. Vstup do domu vede přes uzavřenou prosvětlenou verandu. Ve dvorní části najdeme velký klenutý sklep a hospodářské prostory k chovu drůbeže a králíků a chlívek. Na dvůr navazuje zahrada a v mírném svahu sad ovocných stromů (meruňky, švestky, jabloně). Zastavěná plocha a nádvoří 662 m2, plocha zahrad celkem 907 m2. K sadu je příjezd i ze zadní strany.
Město Ždánice leží na okraji Ždánického lesa 9 km od Kyjova či 40 minut jízdy od Brna nebo 18 minut od Slavkova nebo 30 min od Hodonína. Je zde MŠ, ZŠ, UZŠ, Dům mládeže, koupaliště, zámek s parkem, kulturní dům, planetárium, široká síť obchodů, restaurace, lékárna, zubař, praktický lékař a sportoviště.
Díky dlouhé uliční čáře se nabízí i možnost dům přestavět na dva samostatné domy nebo vyžít půdu k vestavbě obytných místností a nebo stávající stavbu z části zbourat a na místě postavit nově bytový dům s garážemi a podíly na pozemku (zahrady k bytům). Doporučujeme prohlídku na místě, při které se dovíte více nejen o nabízené nemovitosti, ale i o životě ve Ždánicích. Při koupi této nemovitost je možné na část ceny čerpat hypotečním úvěr, se kterým vám pomůže náš finanční poradce. Prohlídky jsou možné i o víkendových dnech a je potřeba k dohodě termínu prohlídky volat alespoň jeden den předem.

Parametry domu

Cena
3 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Ždánice
ID
14
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
169 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
169 m2
Plocha nemovitosti
1569 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK REALICA

Panská 391/12, Brno-město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jaroslav Kronek

Jaroslav Kronek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ždánicích (okr. Hodonín)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu