Prodej rodinného domu, Dobrovice, 180 m2

Dobrovice

4 199 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 011 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Dobrovici

Úklidové služby

Informace k domu

Představte si život, kde každý den začíná šuměním listí a zpěvem ptáků, místo ruchu městského provozu. Kde historie šeptá příběhy z každého koutu a moderní vymoženosti jsou na dosah ruky.
Vítejte v Úhercích, kde se snoubí kouzlo minulosti s pohodlím současnosti.
Nabízíme vám exkluzivní možnost stát se majiteli nemovitosti, která má duši i příběh – původní vesnické usedlosti, která byla v minulosti kovárnou. Ačkoliv se nachází v srdci poklidné obce, Mladá Boleslav je pouze 15 minut jízdy autem a ruch Prahy můžete zažít během 35 minut.

Představte si váš nový domov na pozemku o rozloze 629 m2, v domě s obytnou plochou 180 m2, který je jako stvořený pro rodinné bydlení, relaxaci nebo dokonce realizaci vašich podnikatelských snů. Na dům navazuje velká stodola a na pozemku jsou ještě podsklepená dílna a větší hospodářská budova s kůlnou na dříví.
Dům je plně napojen na všechny inženýrské sítě – voda, elektřina, plyn – a připravená kanalizační přípojka je na hranici pozemku a to znamená, že se o nic nemusíte starat. Vytápění řešeno buď plynovým kotlem a nebo kamny na tuhá paliva, teplou vodu zajistí bojler.

Tato usedlost se pyšní umístěním v tiché uličce, přesto v centru obce, kde najdete útulnou hospůdku, obchod s potravinami . Máte zde soukromí a klid, aniž byste se museli vzdát pohodlí civilizace. ¨
Mateřská a základní škola, další množství různých obchodů, restaurací a občanské vybavenosti se nachází v 1,5 km vzdálené obci Dobrovice. Z Úherce je přímé autobusové spojení s Mladou Boleslaví i s Prahou.
Máte zde prostě soukromí a klid, aniž byste se museli vzdát pohodlí civilizace.
Taková příležitost se nenaskytne každý den. Nezmeškejte šanci získat svůj vlastní kus venkovského nebe.
Kontaktujte nás ihned a otevřete dveře k životu, o kterém jste vždy snili, v této kouzelné vesnické usedlosti v Úherci!

Parametry domu

Cena
4 199 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Dobrovice
ID
0020-NP08872
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
629 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Daniel Skružný

Daniel Skružný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dobrovici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu