Prodej rodinného domu, Hošťálková, 227 m2 (ID: 3495870)

Hošťálková

5 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 688 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hošťálkové

Informace k domu

Realitka Green ® vám zprostředkuje prodej samostatně stojícího rodinného domu s garáží a velkým pozemkem v obci Hošťálková. Obec Hošťálková leží v kopcovitém terénu Hostýnských vrchů, v údolí potoka Ratibořky zhruba 13 km západně od Vsetína. Hošťálková je v současnosti moderní, neustále se rozvíjející obec.

Dům se nachází na polosamotě v těsné blízkosti lesa, v lokalitě zvané "U Malinů". Celková plocha je 8.289 m2, z toho je 356 m2 zastavěná plocha, 5.559 m2 ostatní plocha a 2.374 m2 trvalý travní porost. Dům je vhodný i pro chovatele např. ovcí, vzhledem k velikosti pozemku.

Dům je po rekonstrukci, nepodsklepený, přízemní s obytným podkrovím. Základy kamenobetonové s izolací proti vlhkosti. Střecha sedlová pokrytá betonovou taškou, klempířské práce z pozinkovaného plechu. Okna plastová, podlahy PVC, dlažba.

Dispoziční řešení:
1.NP – veranda, vstup, předsíň, sklad 1, chodba, schodiště, samostatné wc, koupelna s vanou, spíž, kuchyň s kuchyňskou linkou, jídelna, obývací pokoj, pokoj, kotelna, uhelna, sklad 2, garáž s vraty s el. pojezdem
2.NP – ložnice se šatnou, 2x dětský pokoj, pracovna, 2x chodba, wc

IS: elektřina, odpadní vody svedeny do ČOV, voda z vlastní studny. Vytápění ústřední kotlem na tuhá paliva.

Součástí prodeje je i hospodářská stavba, která je dřevěná se sedlovou střechou, základy z kamene, bez připojení na elektřinu. Dále pak stodola a udírna.

Přístupová cesta asfaltová, v zimě udržována.

K základní občanské vybavenosti patří základní a mateřská škola, zdravotní středisko, zubní ordinace, pošta.

Energetická třída G je uvedená dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. o hospodaření s energií. Po dodáníenergetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.



K dispozici ihned. V případě zájmu zajistíme výhodné financování.

Parametry domu

Cena
5 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Hošťálková
ID
24032
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
227 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
8289 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Lada Biernátová

Lada Biernátová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hošťálkové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu