Prodej bytu 2+kk, Praha - Libeň, 44 m2 (ID: 3497101)

Praha 9 - Libeň

2 485 804 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 847 Kč /za měsíc

(Anuita je nákladem rekonstrukce - vlastní cena nákupu je 2.485.804 CZK.)

Prémioví partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Chytrá nemovitost nabízí nový projekt s bytovými jednotkami v programu Buy to Let, tedy koupě za účelem dalšího pronájmu.

Pořízením investičního bytu lze bezpečně uložit Vaše úspory a ochránit je před stávajícím inflačním ohrožením. Také je možné záměr financovat úvěrem i bez vlastních zdrojů (od 10.500 Kč měsíčně 100% úvěr bez “akontace”).

Na druhou polovinu roku je plánována rekonstrukce stávajících prostor na moderní jednotky 1+kk/1+1/2+kk (vnitřní užitná plocha 20 - 50 m2).

Nemovitost se nachází v městské části Praha-Libeň. Tato žádaná rezidenční lokalita disponuje veškerými službami a výborným spojením. Zastávka metra B - Palmovka se nachází v docházkové vzdálenosti (cca 10 minuty pěšky), tramvajová zastávka Balabenka jen 300m od budovy. Nedaleko najdete moderní O2 arenu, nákupní centrum Galerie Harfa a s nimi spojená občanská vybavenost (školy, obchody, restaurace, hřiště, stadion). Díky bezprostřední blízkosti zastávky metra budete v srdci Prahy za 7 minut. V pěší vzdálenosti je pak Rugby hřiště a UNYP arena.

Malometrážní bytové jednotky jsou nejvíce poptávaným typem nemovitostí k pronájmu. Jejich cenová dostupnost nabízí také nejlepší poměr kupní ceny k výnosu z pronájmu. V kombinaci s charakterem projektu, provedením, výbavou a lokalitou se jedná o opravdu jistou a atraktivní investici.

Aktuálně otevíráme druhou etapu projektu pro veřejnost s několika byty k prodeji. První etapa již byla otevřena pro stávající členy Chytré Nemovitosti. Pokud stojíte o zapojení do projektu nebo chcete pouze více informací, neváhejte nás kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
2 485 804 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Anuita je nákladem rekonstrukce - vlastní cena nákupu je 2.485.804 CZK.
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Praha 9 - Libeň
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
44 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Družstevní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Kateřina Make

Kateřina Make

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu