Pronájem bytu 3+kk, Hluboká nad Vltavou, Týnská, 70 m2 (ID: 3498040)

Týnská, Hluboká nad Vltavou

34 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Hluboké nad Vltavou

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu plně vybavený byt 3+kk, 93 m2 s krásnou terasou a výhledem. Luxusní byt se nachází v 1. patře novostavby bytového domu. Hned vedle vchodu je vyhrazené parkovací stání, na patře vedle bytu je prostorná komora. Byt je luxusně vybaven do posledního detailu, přijedete jen s osobními věcmi a můžete komfortně bydlet. Vybavení bytu: veškeré spotřebiče (pračka, sušička, myčka nádobí, veliká lednice, vysavač, gril na terase a další), nádobí, talíře, skleničky, ručníky, ložní povlečení, ručníky.
Hluboká nad Vltavou leží velmi blízko města České Budějovice, což zajišťuje skvělou dostupnost ke všem potřebným službám, včetně zdravotní péče, dalších škol a obchodů.
Hluboká má bohatý kulturní život. Místní akce, festivaly a kulturní aktivity nabízejí obyvatelům mnoho možností pro zábavu a setkávání.
Město poskytuje dobré podmínky pro rodiny s dětmi. Je zde dostatek místa škole a školských zařízení, sportovních klubů a parků pro volný čas dětí.

Nabízíme středně dobý pronájem min. 3 měsíce.
Byt je ihned k dispozici.

Měsíční nájem 34.000 Kč
Při podpisu nájemní smlouvy se skládá kauce ve výši 45.000 Kč
Provize za zprostředkování nájmu 34.000 Kč bez DPH.
Měsíční poplatky 3.800 Kč (TUV, spotřeba vody, spotřeba el. energie, odvoz odpadů, TV a rozhlasové poplatky).

PENB – průkaz energetické náročnosti, hodnota G. Novela zákona č. 406/2000 Sb., o hospodaření energií ukládá realitním kancelářím od 1.7.2015 povinnost zveřejňovat hodnotu energetické náročnosti prodávané nemovitosti. Pokud prodávající nemá průkaz energetické náročnosti (PENB), je zprostředkovatel povinen ze zákona uvést hodnotu G, ačkoliv označení nemusí odpovídat skutečnému stavu nemovitosti.

Parametry bytu

Cena
34 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Týnská, Hluboká nad Vltavou
ID
00012
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
93 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
70 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MYNARO.cz

Vodní 561/8a, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Martin Mynář

Martin Mynář

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Hluboké nad Vltavou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu