Prodej rodinného domu, Libáň, Jičínská, 110 m2

Jičínská, Libáň

3 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 250 Kč /za měsíc

(cena včetně právního servisu, notářské úschovy kupní ceny a provize)

Prémioví partneři v Libáni

Informace k domu

Prodej řadového rodinného domu v Libáni, okr. Jičín

Dům stojí v zástavbě rodinných domů na vlastním oploceném pozemku 119m2 v Jičínské ulici - nedaleko centra města. Za domem je malá zahrádka.
Dispozice domu je 4+1 s možností rozdělení domu na dvě samostatné bytové jednotky 2+1 v přízemí a 2+kk v patře. Dům je v dobrém stavu, průběžně udržován.
Orientační rozměry místností: v přízemí se nachází chodba 15m2 s dřevěným schodištěm do patra, obývací pokoj 17m2, koupelna 3m2 se sprchovým koutem, umyvadlem a WC, bojler 200l, kuchyň 13m2, komora, pokoj 9m2. V patře je chodba se vstupem na slunnou terasu 10m2 s pěkným výhledem, dále jsou zde dva pokoje 19m2 a 15m2, koupelna 4,4m2, samostatné WC, úložný prostor 4m2, kde lze snadno vybudovat kuchyňský kout.
Dům je postaven ze smíšeného zdiva a je z 1/4 podsklepen, ve sklepě je kotel na tuhá paliva, nyní se nepoužívá. Střecha je sedlová, vlnitý eternit, na půdě je malý úložný prostor, přístupný z chodby v patře.
Podlahy jsou betonové, krytina dlažba a PVC. Okna jsou převážně plastová, v koupelně a v úložném prostoru jsou okna dřevěná.
Voda je z obecního vodovodu, odpad veden do obecní kanalizace (nová přípojka). Vytápění je ústřední plynové, plynový kotel je v přízemí na chodbě, v domě je funkční komín, možnost vytápění na tuhá paliva. Elektřina 230/380V.
Libáň se nachází 80 km od Prahy – Černý Most, 23 km od Mladé Boleslavi, 15 km od Jičína. V městě je veškerá občanská vybavenost (škola, školka, lékař, obchody, pošta, bankomat, restaurace), autobusové spojení, zámek Staré Hrady. Libáň je vstupní brána do Českého ráje, nedaleko je zámek Dětenice. V místě je koupaliště, fotbalové hřiště, volejbalové a tenisové kurty, v okolí jsou pěkné lesy a rybníky. Ideální prostředí pro turistiku a cykloturistiku.
Ihned volné!

Parametry domu

Cena
3 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně právního servisu, notářské úschovy kupní ceny a provize
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Jičínská, Libáň
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
119 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Alena Vacková

Alena Vacková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Libáni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu