Prodej bytu 4+1, Pardubice, Pichlova, 131 m2 (ID: 3501975)

Pichlova, Pardubice - Zelené Předměstí

7 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 36 172 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Pardubicích

Informace k bytu

V exkluzivním zastoupení nabízíme mezonetový byt 4+1 se zahrádkou, která je určena výhradně k tomuto bytu. Byt se nachází v přízemí rodinného domu, který disponuje 2 bytovými jednotkami a jedním obchodním prostorem. Užitná plocha bytu činí bez sklepa a terasy 131 m2. K bytu lze přikoupit obchodní prostor o rozloze 20 m2.

Byt prošel před 13 lety rekonstrukcí - kuchyně Sykora, nová koupelna, rozvody topení, laminátová podlaha, nová okna a vchodové dveře z masivu.

Přestože se dům nachází na rušné ulici, uvnitř panuje klid a pohoda. Za domem se nachází udržovaná zahrada se zastřešenou pergolou, tvořící oázu klidu pro odpočinek nebo relaxaci. Dále zde najdete krásný zahradní domek ze sibiřského modřínu a garáž sloužící jako sklad.

Dům disponuje dostatkem místa na parkování, což je nepřehlédnutelná výhoda v centru města, kde je parkování často problémem. Dvůr s parkovacími místy se na noc zamyká, což zajišťjuje bezpečnost vašich vozidel.

K bytu náleží prostorný klenbový sklep.

K bytu lze dokoupit i komerční prostor v přízemí rodinného domu, obchod s výlohou do ulice o rozloze cca 20 m2, který lze využít na podnikání, na pronájem nebo předělat na na byt 1kk.

Nemovitost se nachází na frekventovaném místě Pardubic. Obchody, restaurace, zdravotnická zařízení a veškeré městské vybavení je tedy v místě.

PENB štítek energetické náročnosti se zpracovává, proto prozatím uvádíme tř. G.

V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost formou aukce.

Parametry bytu

Cena
7 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Pichlova, Pardubice - Zelené Předměstí
ID
6
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
131 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
131 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Jana Rušidi

Jana Rušidi

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Pardubicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu